The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (https://forum.corsair.com/forums/index.php)
-   Keyboards and Mice (https://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=214)
-   -   M95 Macro (https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=153981)

immDroidz 12-04-2015 11:00 AM

M95 Macro
 
i cant seem to make a macro as where it repeatedly presses the spacebar.
It would be great if you could help me.
(no matter what i choose, i only jump once no matter for how long i press. but it defenetly could be me doing something wrong since im not very familiar with the software)
Also i cant seem to record macros. I know i have to press the key i want

terabyte 12-04-2015 11:12 AM

Which windows version are you using?

Corsair Henry 12-04-2015 02:53 PM

Quote:

Originally Posted by immDroidz (Post 823712)
i cant seem to make a macro as where it repeatedly presses the spacebar.
It would be great if you could help me.
(no matter what i choose, i only jump once no matter for how long i press. but it defenetly could be me doing something wrong since im not very familiar with the software)
Also i cant seem to record macros. I know i have to press the key i want

When setting a macro with the legacy software, you should see 4 icons with fingers at the bottom right hand side. The selection starting from left to right is defined:

1. Activate macro once
2. Activate macros for "N" times
3. Continuously pressed as it's being held down
4. toggle macro on or off


All times are GMT -4. The time now is 03:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.