The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2019, 09:05 AM
yonog1 yonog1 is offline
Registered User
yonog1's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1015402
yonog1 Reputation: 10
Default saving profiles

so I make a static color profile and then click the memory card icon but it doesn't save the lighting profile as default and goes back to the spiral rainbow (which btw how tf can it save the rainbow **** but not type lighting smh)
Reply With Quote


  #2  
Old 09-02-2019, 10:02 AM
ArckWar ArckWar is offline
Registered User
ArckWar's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 1016519
ArckWar Reputation: 10
Sad The same here

I got this keyboard a year ago and still after all the updates i can't save any static light, and some months ago it stoped being rainbow and started being a static blue that i never used in my life, and i can't change it
Reply With Quote


  #3  
Old 09-02-2019, 01:53 PM
Cincybeck Cincybeck is offline
Registered User
Cincybeck's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1016555
Cincybeck Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ArckWar View Post
I got this keyboard a year ago and still after all the updates i can't save any static light, and some months ago it stoped being rainbow and started being a static blue that i never used in my life, and i can't change it
When you create a new profile there should be an option to select Type: Software or Hardware Profile. Near the middle and towards the bottom, once you click away from this the option disappears. It has to be hardware then a new tab on the left appears, "Onboard Profiles'. Should have the option to save profiles to the keyboard in there.

Would be nice if Icue could 'convert' profiles. There is away to edit an export in a text editor to tell whether the profile is hardware or not. Find the details yourself and use at your own risk. Not sure if you can brick a keyboard messing with that or not.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-02-2019, 09:49 PM
ArckWar ArckWar is offline
Registered User
ArckWar's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
POST ID # = 1016625
ArckWar Reputation: 10
Post

Quote:
Originally Posted by Cincybeck View Post
When you create a new profile there should be an option to select Type: Software or Hardware Profile. Near the middle and towards the bottom, once you click away from this the option disappears. It has to be hardware then a new tab on the left appears, "Onboard Profiles'. Should have the option to save profiles to the keyboard in there.

Would be nice if Icue could 'convert' profiles. There is away to edit an export in a text editor to tell whether the profile is hardware or not. Find the details yourself and use at your own risk. Not sure if you can brick a keyboard messing with that or not.
I just google it, and the hardware Profile is just for some corsair periferals such as Glaive, Dark Core, and K95 platinum.The K68 RGB has no such option when creating a new profile - atleast for me -

I think that this is what you're meaning:
https://imgur.com/mfYPImu
source:

and this is what appears to me:
https://imgur.com/iqVEmxm
Reply With Quote


  #5  
Old 09-12-2019, 03:20 AM
koalarock koalarock is offline
Registered User
koalarock's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1017898
koalarock Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ArckWar View Post
I got this keyboard a year ago and still after all the updates i can't save any static light, and some months ago it stoped being rainbow and started being a static blue that i never used in my life, and i can't change it
Try pressing Fn-1. Fn and the number keys will let you cycle through a few color modes.

Fn-minus lets you cycle through some predefined static colors, but iCue doesn't seem to be able to change any of them.

The K68 page advertises the keyboard as having 8MB of internal memory. I'm able to click the "save to device" button in iCue (and even confirmed it's writing to the device by watching Wireshark) -- but I can't seem to actually overwrite any of the default hardware modes.

Lots of people are struggling with this. Is it actually not possible to change the colors?
Reply With Quote


  #6  
Old 09-13-2019, 07:22 AM
KinFireRain KinFireRain is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1018048
KinFireRain Reputation: 10
Default

I keep trying to repair and install my brand new k68 (2 days old). It won't hold the lighting I chose at all. I don't even see any option to save anything or create a profile. What do I do for both?

*Found where to create the profile. Maybe the backlighting will stay.

Last edited by KinFireRain; 09-13-2019 at 07:36 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.