Jump to content
Corsair Community

RGB is not working - RGB Led Fan Hub with 6 LL120 (just 3 are working)


Nishikyso
 Share

Recommended Posts

Hi! I have the Corsair 680x, I decided to buy three LL120 white edition because I wanted to complete the RGB Fan Hub, so I have 3 "normal" LL120 (black, these comes with the case) and 3 white edition LL120. 

The "old" fans are connected into RGB Fan Hub and into CoPro in "1, 2, 3", these are working and the RGB is ON.
The "new" fans are connected into RGB Fan Hub and into CoPro in "4, 5, 6", these are working BUT the RGB is OFF.

I don't know why, all are "LL" model, it's a problem that the new are white ed.? just changes some specs like rpm, cfm... the quantity of leds are the same. 

I have iCUE (last version) and I put in options that I have LL fans and I have 6, but nothing changes...

iCUE detect all fans, I can change the RPM, but I can't change the RGB, is off.

Please, help me, try to give me a solution, I paid a lot for these fans and Im sending mails to Corsair Support like 5 days ago and I dont have any reply.

Link to comment
Share on other sites

  • Corsair Employees

Did you make sure to go back into the Lighting Setup for your Commander Pro and adjust the total number of fans now that you added three new ones?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...