The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2013, 01:37 AM
Frank28's Avatar
Frank28 Frank28 is offline
Registered User
Frank28's PC Specs
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 54
POST ID # = 654797
Frank28 Reputation: 8
Default Corsair Link Software Version 2.4.4948 BETA

Nice a Beta was released, here's the issue i'm still seeing. This problem occurs with all versions I've tested so far. If you use PWM fans set the curve to custom and set your points 1,2,3,4,5 if you set your last point (#5) to lets say 30 deg C and your temps ramp up to 40 that specific fan will eventually loose its temp sync and ramp down to a low speed which seems to be it 40% mark. I'm sure if Corsair fixes this allot of issues will be solved.

TIP: to solve this issue I keep point 4 and 5 at its max 70 with a speed of my fans rating. therefore my curve look s like this POINT1 27-1000RPM, POINT2 28-1325RPM, POINT3 29-1525, POINT4 30-1825, POINT5 70-1825. IT SEEMS LIKE IF YOUR TEMP GOES HIGHER THAN YOUR HIGHEST POINT TEMP THE SOFTWARE OR NODE LOOSE THE TEMP SYNC (LOOSES THE TEMPERATURE READING).
__________________

Last edited by Frank28; 05-22-2013 at 01:39 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.