The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2019, 08:57 PM
speedhaxu speedhaxu is offline
Registered User
speedhaxu's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
POST ID # = 1012544
speedhaxu Reputation: 10
Default Lighting Node Pro Not Detected by iCUE

I have a Commander Pro and a Lighting Node Pro. The Commander Pro is connected to the motherboard via usb header, and the lighting node pro is connected to the Commander Pro via usb header passthrough.

I'm using the 4 LED strips included with the lighting node pro, and two of the strips are connected to the Commander Pro, and the other two are connected to the Lighting Node Pro.

All 4 LED strips are lit up, but my iCUE only detects my Commander Pro, and thus I'm allowed to change two of the LED strips, but not all four. Can someone please help me figure out why iCUE is not detecting my Lighting Node?

P.S. I have a H150i water cooler, is this also supposed to be detected by iCUE?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2019, 06:08 AM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 207
POST ID # = 1012580
Krokarn Reputation: 10
Default

Have you powered the Node PRO with Sata Power from PSU?
Yes, the H150i should show up in iCUE.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2019, 06:16 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 8,981
POST ID # = 1012583
c-attack c-attack Reputation: 104
Default

The H150i needs its usb 2.0 connection as well to be visible. Try plugging the LNP and H150i into another usb 2 port to see if the problem is with the pass through on the Commander Pro. I would also start a formal Support Ticket with Corsair now. Use the link at the top of the page or through the main website.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2019, 06:56 AM
Sacco Belmonte's Avatar
Sacco Belmonte Sacco Belmonte is offline
Registered User
Sacco Belmonte's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 253
POST ID # = 1012584
Sacco Belmonte Reputation: 10
Default

Did you setup your devices on the "Lighting setup" on your commander pro?
__________________
Do NOT mix PSU cables.
Reply With Quote
Reply

Tags
commander, h150, lighting, water cooler

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.