Jump to content
Corsair Community

Recommended Posts

I have bought recently an used Corsair K70 RGB Rapidfire UK Model and noticed that the "W" key doesnt lite (and the "E" sometimes also dont lite) when the keyboard is on. Tried all possible configurations in ICUE (I never used tis software so I dont really know if I was doing right) and nothing... stays the same no lite...

 

 

 

I do not know what is happening but would like an help from you guys that have the same keyboard and problem.

 

 

 

Is there a solution to this?

 

The keyboard has the latest firmware updates.

Link to comment
Share on other sites

I have bought recently an used Corsair K70 RGB Rapidfire UK Model and noticed that the "W" key doesnt lite (and the "E" sometimes also dont lite) when the keyboard is on. Tried all possible configurations in ICUE (I never used tis software so I dont really know if I was doing right) and nothing... stays the same no lite...

 

 

 

I do not know what is happening but would like an help from you guys that have the same keyboard and problem.

 

 

 

Is there a solution to this?

 

The keyboard has the latest firmware updates.

 

As said.. due to being 2nd hand and as such no Warranty. Corsair can't help you.

 

It is possible to source and indeed change the switches if you are reasonably good at soldering...

 

Click me for a YouTube Search for Switch replacement in Corsair Keyboards

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...