The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-01-2020, 05:25 AM
Chrisoman Chrisoman is offline
Registered User
Chrisoman's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
POST ID # = 1052432
Chrisoman Reputation: 10
Exclamation K70 RGB Strafe MK.2 iCue Error

After an iCue update I couldn't change my keyboard settings in iCue anymore as, for some reason, it now has that error icon. I've changed nothing whatsoever
Reply With Quote


  #2  
Old 07-01-2020, 05:26 AM
Chrisoman Chrisoman is offline
Registered User
Chrisoman's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
POST ID # = 1052433
Chrisoman Reputation: 10
Default

For some reason the image I put in that text doesn't really work, so here it is again
https://imgur.com/CTB2Czb
Reply With Quote


  #3  
Old 07-01-2020, 11:06 AM
Corsair Notepad's Avatar
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 615
POST ID # = 1052473
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

we would recommend you reach out to our support team by opening a ticket at https://help.corsair.com
Reply With Quote


Reply

Tags
error, icue, rgb, strafe

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.