The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2016, 10:54 AM
pachu pachu is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
POST ID # = 863902
pachu Reputation: 10
Default Void wireless doesn't work anymore? [firmware 39.02]

Hi, I was going to update the device to firmware v39.02, but when I plugged the headset via USB Windows said "Installing device...".

After one or two minutes, it showed up that the device couldn't be installed, and since that it shows up as "Unknown device".

Now the headset doesn't turn on or even charge, Windows keeps showing it up as Unknown device and if I try to update to v39.02 or just force the update from server, it keeps telling to connect the headset via USB, but can't recognize it.

It's my headset dead?

Update: I've already check if the headset was in bootloader mode and I don't think so since it doesn't shows up as "Avnera device"

Last edited by pachu; 07-24-2016 at 10:57 AM.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-25-2016, 03:11 AM
OggyPanda OggyPanda is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
POST ID # = 864003
OggyPanda Reputation: 10
Default

I had the same problem, unplugged the wireless dongle then plugged it back in and updated the firmware via usb cable and it's working again
Reply With Quote


  #3  
Old 07-25-2016, 05:47 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 864017
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If OggyPanda's suggestion did not help. Try it on another computer and see whether Windows correctly detects the devices.
Reply With Quote


  #4  
Old 07-25-2016, 10:23 AM
pachu pachu is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
POST ID # = 864043
pachu Reputation: 10
Default

First of all, thanks for the responses, but it doesn't work, the headset doesn't turn on and my PC doesn't recognize it, I've tried in other PC and I have the same problem.
Reply With Quote


  #5  
Old 07-26-2016, 06:01 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 864182
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Have you tried putting the headset into bootloader mode? Does it do anything or is the devices still unrecognised?
Reply With Quote


Reply

Tags
dead, not working, problem, unknown device, void wireless

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.