The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > Motherboard Integration

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #226  
Old 02-05-2020, 09:24 AM
NorKris NorKris is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 5
POST ID # = 1033976
NorKris Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by GoLLuM-13 View Post
You probably missed the title of this topic "ASUS Motherboard Integration *BETA*" which is in the "Motherboard Integration" section

You probably also missed the first post stating this :



He's clearly talking about RGB lighting zones on the motherboard, which RAM sticks are not.

I wish the option you were talking about is available, but unless there is a universal protocol or something like that, it probably never will be, because G.Skill is a direct competitor

Have a nice day

Many people use "motherboard lighting" as a way of saying Asus aura or mystic light. but the point is: if this new integration is only going to work with the light on the motherboard it's completely useless.
We could talk all day about just the motherboard, but what's the point?
at least one software needs to control everything on both platforms
  #227  
Old 02-05-2020, 03:05 PM
KILLER_K KILLER_K is offline
Registered User
KILLER_K's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 233
POST ID # = 1034019
KILLER_K Reputation: 10
Default

My G.skill ram works fine on Asus Armoury Crate or Aura sync as well as. You have to start whichever one you use and set the ram color in that app to match your ICUE or set it to what ever you like. It is a few extra steps but it still works fine.
  #228  
Old 02-05-2020, 08:24 PM
GoLLuM-13 GoLLuM-13 is offline
Registered User
GoLLuM-13's PC Specs
 
Join Date: Jan 2020
Location: Middle Earth
Posts: 21
POST ID # = 1034061
GoLLuM-13 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by NorKris View Post
Many people use "motherboard lighting" as a way of saying Asus aura or mystic light. but the point is: if this new integration is only going to work with the light on the motherboard it's completely useless.
We could talk all day about just the motherboard, but what's the point?
at least one software needs to control everything on both platforms
You're right unless you have an Asus motherboard and almost everything else Corsair (RAM Sticks, Fans, AIO ... etc) it's pretty useless (for now at least)
In your case, I guess, it's preferable to have everything Aura compatible instead
  #229  
Old 02-06-2020, 03:10 AM
pinkfloyd1173 pinkfloyd1173 is offline
Registered User
pinkfloyd1173's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 41
POST ID # = 1034096
pinkfloyd1173 Reputation: 10
Default

It has been stated that ARGB is not supported at the moment, this is still a beta. Hopefully in the future it will work out.
  #230  
Old 02-06-2020, 04:50 PM
dodo4959 dodo4959 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
POST ID # = 1034168
dodo4959 Reputation: 10
Default

Hey together!
Since I started using this plugin, my iCue crashes whenever I start a game like Rainbow6 or something else.

I always have to restart the iCue software then.
  #231  
Old 02-06-2020, 06:00 PM
KILLER_K KILLER_K is offline
Registered User
KILLER_K's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 233
POST ID # = 1034172
KILLER_K Reputation: 10
Default

My issue is with UPlay and Breakpoint/ Battleye now. If makes my 3 front ll120 fans go to rainbow mode and closes ICUE. I have to alt+tab out and restart ICUE to make it go back to normal.

Quote:
Originally Posted by dodo4959 View Post
Hey together!
Since I started using this plugin, my iCue crashes whenever I start a game like Rainbow6 or something else.

I always have to restart the iCue software then.
  #232  
Old 02-06-2020, 08:45 PM
Autocon Autocon is offline
Registered User
Autocon's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
POST ID # = 1034187
Autocon Reputation: 10
Default More Partnership?

Just wondering is Corsair would partner with Asus's other products like mouse or keyboards, etc. I have the Asus ROG Gladius II wireless mouse and was wondering about this.
  #233  
Old 02-06-2020, 08:52 PM
GoLLuM-13 GoLLuM-13 is offline
Registered User
GoLLuM-13's PC Specs
 
Join Date: Jan 2020
Location: Middle Earth
Posts: 21
POST ID # = 1034188
GoLLuM-13 Reputation: 10
Default

I noticed it too with Rainbow Six Siege, I thought it was the "game mode" in Aura but after reading your post I just launched Street Fighter V and CS:GO and I had 0 bug, so you're probably right it has to be Battleye
Quote:
Originally Posted by KILLER_K View Post
My issue is with UPlay and Breakpoint/ Battleye now. If makes my 3 front ll120 fans go to rainbow mode and closes ICUE. I have to alt+tab out and restart ICUE to make it go back to normal.
  #234  
Old 02-07-2020, 08:27 AM
liweichen6's Avatar
liweichen6 liweichen6 is offline
Registered User
liweichen6's PC Specs
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 8
POST ID # = 1034252
liweichen6 Reputation: 10
Woah!

Is there any requirement for those 2 images?
Tried to replace them but nothing showed up.
They are in the same size, same color space, and I even tried to include the same ICC profile.


Last edited by liweichen6; 02-08-2020 at 07:27 AM.
  #235  
Old 02-07-2020, 05:01 PM
Grid21 Grid21 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 19
POST ID # = 1034294
Grid21 Reputation: 10
Default

Has this plugin gotten any updates? It still causes my Vengeance RGB Pro to error out and I can't control the colors of it when the plugin is installed.
  #236  
Old 02-07-2020, 10:11 PM
KILLER_K KILLER_K is offline
Registered User
KILLER_K's PC Specs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 233
POST ID # = 1034319
KILLER_K Reputation: 10
Default

It is the same and no updates.

Quote:
Originally Posted by Grid21 View Post
Has this plugin gotten any updates? It still causes my Vengeance RGB Pro to error out and I can't control the colors of it when the plugin is installed.
  #237  
Old 02-08-2020, 06:24 AM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 281
POST ID # = 1034352
momorious Reputation: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Grid21 View Post
Has this plugin gotten any updates? It still causes my Vengeance RGB Pro to error out and I can't control the colors of it when the plugin is installed.
Same for me. LEDs of my Prime Z390-A Motherboard are then blinkin red constantly and in iCUE the Vengeance RGB Pro Ram is marked with a red exclamation mark and you cant control anything. In CPU-Z the slots are empty, as if the System wouldnt see the Ram at all.
Only iCUE-restart with a Windows reboot could fix that (not always, sometimes this step has to be done several times until the Ram gets recognized again...).
  #238  
Old 02-08-2020, 09:52 PM
Andylejizm Andylejizm is offline
Registered User
Andylejizm's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
POST ID # = 1034467
Andylejizm Reputation: 10
Default

Works like a charm on my x370 Asus Rog Crosshair VI Hero. Finally! Been waiting for a long time for this! :)
  #239  
Old 02-09-2020, 11:15 AM
Ghan Ghan is offline
Registered User
Ghan's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 5
POST ID # = 1034516
Ghan Reputation: 10
Default

It's great that it's moving the more integrated direction between manufacturers.

But curious how come I can't control the graphics card with it? I mean I got both a ASUS motherboard and graphics card.
  #240  
Old 02-09-2020, 11:18 AM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 281
POST ID # = 1034517
momorious Reputation: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Ghan View Post
It's great that it's moving the more integrated direction between manufacturers.

But curious how come I can't control the graphics card with it? I mean I got both a ASUS motherboard and graphics card.
Because it's only compatible with motherboards for now (and that also with major issues). So don't expect other devices anytime soon, first crucial bugs have to be fixed.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.