The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2015, 06:24 AM
Y0kenB Y0kenB is offline
Registered User
Y0kenB's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
POST ID # = 775950
Y0kenB Reputation: 10
Important "While pressed" Direct mode selection fails after firmware v1.20 update

Hi,

I've setup a "Windows functions" mode in each of my profiles which helps me to load websites, folder locations, applications etc.

I've then:
1. Assigned mode selection/switching to my right menu-key
2. Opted for "direct mode selection" and selected designed function mode.
3. ticked the "while pressed" checkbox
4. Made sure "apply to all modes" checkbox is ticked
5. clicked on "Assign"


Prior to the update (i.e. for the last 3 months up until an hour ago) this has worked perfectly. since the update though it's not registering as a "While-pressed" event but rather as a "single key-press" event.

I can see that the mode changes due to the light changes etc., but then it changes back immediately even though I still keep the key pressed in.

6. I've also noticed that if I press the button 5 times in a row quickly, the mode switches to the target profile and stays there until I change it back in some other way.

Any ideas?

thanks!


  #2  
Old 04-28-2015, 10:46 AM
Rvh's Avatar
Rvh Rvh is offline
CORSAIR Beta Team
Rvh's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Location: Europe, The Netherlands
Posts: 982
POST ID # = 775987
Rvh Reputation: 39
Default

this is a known issue!


  #3  
Old 04-28-2015, 11:53 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 776015
terabyte Reputation: 73
Default

Known issue as Rvh said, Corsair James confirmed it is already fixed for the next update


  #4  
Old 04-28-2015, 05:55 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 776079
Corsair James Reputation: 75
Default

We will have this fixed in the next update. We didn't want to delay the current release when we found this at the last minute.


  #5  
Old 04-29-2015, 07:57 AM
Y0kenB Y0kenB is offline
Registered User
Y0kenB's PC Specs
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 8
POST ID # = 776179
Y0kenB Reputation: 10
Default

Thanks for the update. and sorry for the duplicate post.
I try to search for existing posts before I post, but couldn't find anything listed in the "known bugs" lists or other post.

Anyhows, thanks again!


  #6  
Old 04-29-2015, 06:48 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 776353
Corsair James Reputation: 75
Default

No problem, I don't have an issue with double posts because someone else will read this later and find the answer.


 

Tags
mode, mode selection, mode switching, while pressed

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.