The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 10-26-2020, 11:40 AM
skylaish skylaish is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
POST ID # = 1067000
skylaish Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by JimmyRappit View Post
I found a solution!
Problem is the Corsair service is interfering with the Corsair Software somehow.

Fix:
- Close iCue
- type Services in the search bar, press Enter.
- Search for CorsairService, right click it, choose Properties
- Press Stop, and in the Startup type drop-down menu, choose Manual
- Click Apply
- Reopen iCue
thank you so so much! it worked for me
Reply With Quote


  #47  
Old 11-19-2020, 08:43 AM
dgikas dgikas is offline
Registered User
dgikas's PC Specs
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 1
POST ID # = 1070317
dgikas Reputation: 10
Default

Hello,

I have a similar problem.
I have 3 fans and the first fan works fine but the other two have some issues. When I turn on my pc the RGB is off. A few moments later it starts working with some glitches. Then i go to Corsair Services, as JimmyRappit told, and press Stop 1-2 times. And after that the fans start work properly. This procedure must be done every time that I turn my pc on and it takes me about 10 minutes. I have tried everything that is written on this forum but nothing has solved my problem completely. Do you have any solution???
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.