Jump to content
Corsair Community

Corsair Venegance RGB 5600 DDR 5 not detected in iCue 4.28


Recommended Posts

I am currently running an Asrock X670E Taichi motherboard and iCue does not recognize I have any ram installed however, windows and my UEFI does.

Is there a setting I need to change in my UEFI?

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Thank you so much, The ticket number is 2005603703

Link to comment
Share on other sites

Im having the same issue with my Corsair Vengeance DDR5 AMD kit, Running a ASRock X670e Taichi, the SPD write option is no where to be found in the BIOS and Im pulling my hair out trying to find a solution to this..I picked up this ram specifically for iCue.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
11 hours ago, John Haynes said:

Hi there.

I am having the exact same issue with my Asrock X670E Taichi and Corsair Dominator Platinum RGB 5600 RAM.

Any help would be amazing.

 

2 hours ago, Paradigmfusion said:

Im having the same issue with my Corsair Vengeance DDR5 AMD kit, Running a ASRock X670e Taichi, the SPD write option is no where to be found in the BIOS and Im pulling my hair out trying to find a solution to this..I picked up this ram specifically for iCue.

See below.

On 10/7/2022 at 9:19 AM, Corsair Raven said:

Hey there, go ahead and contact our support team by opening a ticket at https://help.corsair.com/hc/en-us/requests/new so our support team can look into this further for you.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...