Jump to content
Corsair Community

Recommended Posts

Hi all,

 

i have a problem with my ambilight.. it works perfectly but when i go to netflix (app or website) it stops as soon as i start watching. Now my friend has the LS100 starter kit and for him it works on the web-netflix. but i just cant make it work.

 

is it a bug on my part or maybe on corsair ICUE?

 

(btw im running LS100 starter pack+LT100 starter pack)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Hi, with NETFLIX, PRIME VIDEO and all encrypted streaming services, they do not transmit the signal that allows the use of any ambilight device. I don't know if those integrated into philips tvs work. I have also tried with some third party led strips (besides corsair) and none of them work
Link to comment
Share on other sites

Hi all,

 

i have a problem with my ambilight.. it works perfectly but when i go to netflix (app or website) it stops as soon as i start watching. Now my friend has the LS100 starter kit and for him it works on the web-netflix. but i just cant make it work.

 

is it a bug on my part or maybe on corsair ICUE?

 

(btw im running LS100 starter pack+LT100 starter pack)

 

I'm sure you already asked your friend, but do they have any idea why it works for them?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...