The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2019, 01:04 PM
TheOne-DK TheOne-DK is offline
Registered User
TheOne-DK's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
POST ID # = 999072
TheOne-DK Reputation: 10
Default You're a Joke!

Corsair, you are a big joke.

This "Early access" Software you call CORSAIR iCUE v3.14.100 ??

It is so full of errors, that it makes me sick.

I have tried the latest 3 versions on my pc. I have just uninstalled the latest version.

What i peace of junk!!!!

After 2 minutes i get Blue screen, and the pc counts to 100% before i can restart it. Som random kernel panic errors and so on...…

I have equipped my pc for approx 400 euros of Corsair.
But the rest is about 4500 Euros.

Its OVER!!!!! never more your amateur components in my pc.

Yak!!!!!!!!!

Last edited by TheOne-DK; 03-26-2019 at 01:06 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2019, 11:57 PM
Zone55555 Zone55555 is offline
HydroX Success Story
Zone55555's PC Specs
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 95
POST ID # = 999146
Zone55555 Reputation: 10
Default

This isn't what you want to hear, but I'm running that version and haven't had a whiff of issues - and I have a pretty complex system with a ton of corsair devices and some complex profiles running. I'm sorry that you are having trouble.

I did have annoying issues in the past that were addressed by performing full reinstall on prior versions but this one's been good since it dropped.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2019, 11:57 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 898
POST ID # = 999147
hastegag Reputation: 20
Default

[s]reinstall older icue for now and also reinstall your graphics drivers they seem to have mis-released this just today, but that worked for me, start here...[/s]
EDIT: I retried at home today and it worked great, I had previously had a graphics driver issue that coincided with the release install, but may have been the culprit. Please keep your head up and once you get it working, I swear it is worth it!

Last edited by hastegag; 04-02-2019 at 09:08 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-02-2019, 04:47 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 578
POST ID # = 999999
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

Wait I'm confused, it counts to 100% before you can restart? Are you getting the blue screen while it's running, or during installation?
Reply With Quote
  #5  
Old 04-02-2019, 05:54 PM
-=Hot|Ice=- -=Hot|Ice=- is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 21
POST ID # = 1000015
-=Hot|Ice=- Reputation: 10
Default

If you're going to tell people they're a joke, can you please at least tell them that their 'PIECES' of hardware are junk and not their 'peaces' of hardware?
Reply With Quote
  #6  
Old 04-02-2019, 08:48 PM
karajan karajan is offline
Registered User
karajan's PC Specs
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 20
POST ID # = 1000037
karajan Reputation: 10
Default

Im pretty sure the problem is not iCUE... I haven't got BSOD except when i tried to overclock too much.


did you overclock your system?


Im pretty sure you can ask for refund or get your product fixed if you got a faulty hardware.
but chances to get faulty hardware from corsair are very unlikely.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-04-2019, 05:08 AM
Reecio Reecio is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
POST ID # = 1000209
Reecio Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Calico Jack View Post
Wait I'm confused, it counts to 100% before you can restart? Are you getting the blue screen while it's running, or during installation?
Believe he is talking about the memory dump when you blue screen, has a counter that goes up to 100% once its completed taking the dump (recommends you dont reset until after).

Think there are apps you can get to view the details and see what libraries caused the crash.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-04-2019, 05:45 AM
Danny van Liero Danny van Liero is offline
Registered User
Danny van Liero's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 24
POST ID # = 1000212
Danny van Liero Reputation: 10
Default

customer expectations

The new iCue is a problem in my opinion, and not just a small one!, it frustrated me a lot and creates hate.

I did buy 6 different mouses last week from different suppliers and choose the corsair mouse because of the price, BUT after all because of the software I used to use.

I forgot that i was using old iCue software so i find out later that this mouse wasn't supported,
BUT I cant use the chosen mouse it in a normal way with the new version of iCue,

its a shame that you need to set a dpi by steps of 200 on a GAME MOUSE and there is more.....

I still don't know if I want to find a new supplier or just want buy old devices so I can use the old iCue the old version,
this was much much better, even when it did crash ones a while, in the end it did feel satisfied.

The new version does take away all the freedom we had before,
has a weird GUI that you can't use on small monitors and it will give lags in game when opened, resize will give artifacts.

There a lot to mention, too much in my opinion, that why I think this guy is right.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.