The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #76  
Old 02-22-2016, 10:26 PM
DTums DTums is offline
Registered User
DTums's PC Specs
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 2
POST ID # = 838611
DTums Reputation: 10
Default

Can we get an update on the status of the fix? Any progress?

This has been a known issue for far too long.
Reply With Quote


  #77  
Old 02-22-2016, 10:50 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,308
POST ID # = 838614
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by DTums View Post
Can we get an update on the status of the fix? Any progress?

This has been a known issue for far too long.
have you tried the new 1.15.23 CUE update and the 2.01 firmware update?
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #78  
Old 03-13-2016, 06:17 AM
Absogames Absogames is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
POST ID # = 842169
Absogames Reputation: 10
Default

i just bought the mouse 3 days ago and it worked fine really loved the feel of it but now the bottons on the side just wont work. tried upgrading firmware, reinstalling software, rebooting, remapping and notting ... any solution?
Reply With Quote


  #79  
Old 03-13-2016, 08:17 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 842186
terabyte Reputation: 73
Default

Which windows OS are you using? Did it do any updates recently?
Reply With Quote


  #80  
Old 03-13-2016, 10:45 PM
natep_87 natep_87 is offline
Registered User
natep_87's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 14
POST ID # = 842258
natep_87 Reputation: 10
Default

There is a lot of people in the same boat. Mouse been working fine for long periods (or short in your case) and now button mapping for the side buttons and in many cases even remapping any buttons prevents that mouse button from working at all. They have been testing firmware 2.02 which they have offered people on this forum to Beta test, but this did not resolve my issues with the side buttons.

Let hope that they are also testing new CUE software with drivers not just the new firmware for this mouse.

Corsair James on this forum has been really helpful its just a shame that the mouse is playing up so badly for so many people.

Quote:
Originally Posted by Absogames View Post
i just bought the mouse 3 days ago and it worked fine really loved the feel of it but now the bottons on the side just wont work. tried upgrading firmware, reinstalling software, rebooting, remapping and notting ... any solution?
Reply With Quote


  #81  
Old 03-14-2016, 02:58 PM
Unpunished Unpunished is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
POST ID # = 842338
Unpunished Reputation: 10
Default

The issue where windows updating causes the side buttons not to work really needs to be fixed. Frustrating having to spend half my evening trying to fix something that shouldn't be a problem in the first place. I love the mouse but these issues are making me wish I just replaced my Razer Naga instead of swapping it for this one.

I've fixed the issue once but windows updated again the other night and now I'm having the same issue with the last method used to fix it not working. :(

EDIT: So I fixed it (Again) If you have the same problems after updating this is what I did.

1: Uninstall CUE (I deleted settings as well but it might not be neccesary)
2: Run CCleaner and remove any traces of CUE
3: Restart your PC
4: Reinstall CUE.

Hopefully this helps someone. But please fix this soon.

Last edited by Unpunished; 03-14-2016 at 03:10 PM.
Reply With Quote


  #82  
Old 03-14-2016, 03:12 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 842341
terabyte Reputation: 73
Default

Quote:
Originally Posted by Unpunished View Post
The issue where windows updating causes the side buttons not to work really needs to be fixed. Frustrating having to spend half my evening trying to fix something that shouldn't be a problem in the first place. I love the mouse but these issues are making me wish I just replaced my Razer Naga instead of swapping it for this one.

I've fixed the issue once but windows updated again the other night and now I'm having the same issue with the last method used to fix it not working. :(

EDIT: So I fixed it (Again) If you have the same problems after updating this is what I did.

1: Uninstall CUE (I deleted settings as well but it might not be neccesary)
2: Run CCleaner and remove any traces of CUE
3: Restart your PC
4: Reinstall CUE.

Hopefully this helps someone. But please fix this soon.
While I understand that is a frustrating issue (thankfully I am still on Win 8.1, but not for much more), you should really complain to Microsoft about this. I still don't understand why in the world they randomly and arbitrarily uninstall programs the user installed himself

P.S.: Running again the CUE installer should give you a REPAIR option that should fix it as well, no need to uninstall it beforehand each time. Have you tried this way?
Reply With Quote


  #83  
Old 03-14-2016, 06:30 PM
evolad evolad is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 43
POST ID # = 842376
evolad Reputation: 10
Default

My side buttons keep on randomly switching off when i load a game.. doing my head in.. as metioned we have to mess around to get it working again... plus the profiles don`t load on the mouse sometimes and I have to unplug and re plug back in to get the profile loaded in game!! beyond a joke now.
Reply With Quote


  #84  
Old 03-16-2016, 05:42 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,308
POST ID # = 842755
Inheritance Reputation: 70
Default

The new 2.03 update for the scimitar should fix all issues with the side buttons even for users on older chipsets. As always please make sure your bios and chipset are up to date.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #85  
Old 04-24-2016, 07:19 PM
ckf ckf is offline
Registered User
ckf's PC Specs
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
POST ID # = 848887
ckf Reputation: 10
Default

Any solution yet for the side key issue under wins 10. Works fine when using wins8.1 with same pc config. Already tried to do the steps described in this thread but will 100% fail if reboot. Thanks in advance
Reply With Quote


  #86  
Old 04-24-2016, 09:15 PM
ckf ckf is offline
Registered User
ckf's PC Specs
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
POST ID # = 848896
ckf Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ckf View Post
Any solution yet for the side key issue under wins 10. Works fine when using wins8.1 with same pc config. Already tried to do the steps described in this thread but will 100% fail if reboot. Thanks in advance
Anybody on wins 10 pc with similar problem. Tried to get help from corsair support, the reply is
Created By: Technical Support Rep (4/24/2016 9:37 AM)
We do not have reports of these not functioning on Windows 10, can you try on a separate Windows 10 machine?
Reply With Quote


  #87  
Old 05-06-2016, 09:50 AM
tapiocen tapiocen is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 2
POST ID # = 850851
tapiocen Reputation: 10
Default There is still a side button error on windows 10

Side buttons are still not working as off the current version of windows ten (May 2016). I had uploaded my logs about many pages ago on this thread. Those buttons were working on an Earlier version of CUE on that version of Windows 10 till it had an update. Unsure which version of windows 10 that is. Hoping for a fix
Attached Files
File Type: txt 2016-05-06T15-11-09.txt (4.5 KB, 189 views)

Last edited by tapiocen; 05-06-2016 at 09:53 AM.
Reply With Quote


  #88  
Old 05-06-2016, 01:33 PM
Corsair Henry's Avatar
Corsair Henry Corsair Henry is offline
Corsair Employee
Corsair Henry's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,403
POST ID # = 850863
Corsair Henry Reputation: 14
Default

Thanks for the log. I will be forwarding this to our team.
Reply With Quote


  #89  
Old 05-13-2016, 05:42 AM
coldreactive coldreactive is offline
Registered User
coldreactive's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
POST ID # = 851967
coldreactive Reputation: 10
Default

My side buttons suddenly stopped working after a restart. They've been working since I bought it over three weeks ago. They light up and can change color however.
Attached Files
File Type: txt 2016-05-13T04-23-49.log.txt (1.8 KB, 166 views)
File Type: txt 2016-05-13T03-48-57.log.txt (1.8 KB, 189 views)

Last edited by coldreactive; 05-13-2016 at 06:11 AM.
Reply With Quote


  #90  
Old 05-24-2016, 08:27 AM
coldreactive coldreactive is offline
Registered User
coldreactive's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 3
POST ID # = 854309
coldreactive Reputation: 10
Default

Just happened again.
Attached Files
File Type: txt 2016-05-24T07-05-22.log.txt (1.9 KB, 179 views)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.