The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 26 votes, 5.00 average. Display Modes
  #46  
Old 03-11-2013, 05:33 PM
aegisk aegisk is offline
Registered User
aegisk's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
POST ID # = 639426
aegisk Reputation: 10
Default

http://www.corsair.com/en/media/cms/...e-1_0_0_30.zip

Found through the Downloads section on:

http://www.corsair.com/gaming-periph...-keyboard.html

Did you fix it already, because now it does contain the right files... lol, in any case it seems to be fixed now. Thanks again :)
Reply With Quote


  #47  
Old 03-11-2013, 06:19 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 639457
RAM GUY Reputation: 10
Default

No problem! I didn't fix it but it may have been a glitch.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #48  
Old 03-13-2013, 05:28 PM
aegisk aegisk is offline
Registered User
aegisk's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
POST ID # = 640039
aegisk Reputation: 10
Default

Still happens a many times a day... even after updating to 1.31.

Last edited by aegisk; 03-13-2013 at 06:28 PM.
Reply With Quote


  #49  
Old 03-14-2013, 02:58 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 640125
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Have you tried a different USB 2.0 port?
Latest BIOS and chipset drivers?
Reply With Quote


  #50  
Old 03-14-2013, 02:32 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 640267
RAM GUY Reputation: 10
Default

What is it you're experiencing? Can you provide me with a detailed analysis (what you're doing, what the repeat key is like, how are you stopping it, etc)? What may be a repeat key can sometimes be actually a defective mechanical switch (key chatter is an example) and the firmware will not resolve that.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #51  
Old 03-16-2013, 03:22 PM
aegisk aegisk is offline
Registered User
aegisk's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
POST ID # = 640699
aegisk Reputation: 10
Default

@Toasted, I reinstalled Windows 7 Pro (64-bit) shortly after I bought the keyboard (the issue I'm having happened both before and after, although before I had not yet updated to FW 1.31) and installed all the latest drivers. Tried many different USB ports.

@Ram Guy, I'll try to log what I was doing when the keys stick again... have tried to remove as many phantom drivers as I could through the device manager to make sure nothing is interfering.
Reply With Quote


  #52  
Old 03-19-2013, 11:55 AM
gpvecchi's Avatar
gpvecchi gpvecchi is offline
Registered User
gpvecchi's PC Specs
 
Join Date: Aug 2012
Location: 44°43'25.02"N 10°23'55.59"E
Posts: 273
POST ID # = 641346
gpvecchi Reputation: 10
Default

Check this...
http://forum.corsair.com/v3/showpost...44&postcount=6
Reply With Quote


  #53  
Old 03-20-2013, 07:24 AM
aegisk aegisk is offline
Registered User
aegisk's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
POST ID # = 641616
aegisk Reputation: 10
Default

Regarding what I am doing when it happens it seems to be totally random (different active programs, different times of day, etc). Today it happened 6 times already and it makes using the keyboard impossible...
Reply With Quote


  #54  
Old 03-20-2013, 01:58 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 641716
RAM GUY Reputation: 10
Default

There may be something else affecting your keyboard Aegisk. Put in a RMA request and we can exchange it for you.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #55  
Old 03-25-2013, 12:08 AM
Zakann Zakann is offline
Registered User
Zakann's PC Specs
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
POST ID # = 642633
Zakann Reputation: 10
Default

Same thing : Very new CORSAIR K90 Keyboard.

Repeat "L" stroke quite often.

There's a extract of Wordpad thing try, stroke quite slowly :

"cesL cesL cesL cesL cesL cesL cesL cesL cesL lcseL cseL lcesL cesL cesL cesL cesL cseL lcesL cesL cesL cesL cesL cesL lcesL cesL cesL cesL cseL cesL"

I've just stroke "cesL" many times. This double L appear often with the Shift is Use for Caps. But it appears with minor l. I just have to check about my strokes before I send it with enter.

Got repair install. Got Firmware update. It still often occurs, and It's a shame, because your keyboard is awesome. But, these double stroke is disturbing.

[Meanwihle, I would lilke <---- (I won't correct this) to tell that macro thing won't work in League of Legend game. Quite annoying to.]

My Firmware : 1.31
My Version Utils : 1.00.00.30
USB things : VID 0x1B1C / PID 0x1B02
Corsair Vengeance K90 Keyboard


What can I do? Thanks for your support.
Reply With Quote


  #56  
Old 03-25-2013, 11:08 AM
Zakann Zakann is offline
Registered User
Zakann's PC Specs
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
POST ID # = 642703
Zakann Reputation: 10
Default

my L

l l l ll l l ll l l l l l ll l l l l ll ll l ll ll l l l l l l ll l l l l ll ll ll ll l ll ll l lll l lll l ll lll ll ll ll l ll llll l l ll l l ll ll ll ll l ll l l ll lll lll l l l ll l l l l l lll l ll l l l l lll ll ll ll ll l ll ll l lll ll l l lll lll l l l ll ll l l ll l ll l l l l lll l ll ll l l l l l l ll l l ll l l ll l l l l l l l ll l l ll l l ll l l l l l l l ll ll ll l l ll l l l l l l l l l ll l ll l l l l l l l l l l l l l l l l ll l l l l l l l l l l lll l ll l l lll ll l l l ll l l l ll l ll lll l ll l l l l l ll ll l ll ll l ll ll ll l l l l l l ll l l l l l l l l l l l l l ll l ll l l l l ll l l l l l l l l l l l l l l l ll ll l l l l l l l l l l l l l ll l l l l l ll lll l l ll l l l lll ll l l l l l lll l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l ll l l ll ll l ll ll l ll ll


It's regular one "l" one "spacebar"
Reply With Quote


  #57  
Old 03-25-2013, 03:29 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 642778
RAM GUY Reputation: 10
Default

That also looks like chatter (faulty mechanical switch). We can replace your keyboard as well Zakann.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #58  
Old 03-25-2013, 11:28 PM
Chitone3 Chitone3 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
POST ID # = 642837
Chitone3 Reputation: 10
Default

I'm having the same issues with the eeee e e ee eee e eeee eeee e e e ee e e e e e e key as well as a few other keys. I'm upgraded to the 1.00.00.30 version. Is this going to be fixed in another update download or is it a faulty switch??
Reply With Quote


  #59  
Old 03-26-2013, 02:09 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 642922
RAM GUY Reputation: 10
Default

The firmware fixed a repeat key issue. However, if you get random spewing of letters when you press a key like what you're describing Chitone, its a different issue and we can replace the keyboard for you.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #60  
Old 03-26-2013, 03:59 PM
Chitone3 Chitone3 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
POST ID # = 642948
Chitone3 Reputation: 10
Default

How do I go about doing so? Do I have to send in the keyboard then you send me one because this is the only functioning keeyboard I own atm. Also thank you for the response, I hope to get this sorted out seeing that I paid $140 for a keyboard that doesn't work properly.

P.s. All the grammer errors are from the keyboard, I chose not to correct it so you can seee.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.