The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2016, 03:39 AM
Rexgad's Avatar
Rexgad Rexgad is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 4
POST ID # = 842272
Rexgad Reputation: 10
Default & Scimitar Save Profile to Memory Questions.

I been trying to figure out how this option works. I created some Profiles, remapped some keys on the Scimitar and Strafe, Used single colors, saved them on memory, and enabled "automatically create application profiles stored on device".

Now this are my questions.
1. Does CUE create the profiles depending on which device is loaded 1st?

2. Are remapped keys not saved on the memory device?

3. Are profiles saved per device or is only one for all? ex. Keyboard profile is saved on keyboard memory, mouse profile saved on mouse memory.

4. How to delete Saved profiles that are saved on the devices?

This are just some questions that i have and if someone can teach me how to save remapped keys on to the device memory ill be happy.
Reply With Quote


  #2  
Old 03-14-2016, 09:42 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 842291
terabyte Reputation: 73
Default

1) I'm not sure I understand what you're asking, could you elaborate please?

2) No, only static lighting and DPI levels are saved on the device memory. For macros to work you MUST have CUE active and running in background.

3) Each profile gets saved to it's own device.

4) You cannot simply delete the profile, you need to always overwrite it with another profile. Even an empty one just made.
Reply With Quote


  #3  
Old 03-14-2016, 01:50 PM
Rexgad's Avatar
Rexgad Rexgad is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 4
POST ID # = 842325
Rexgad Reputation: 10
Default

[QUOTE=terabyte;842291]1) I'm not sure I understand what you're asking, could you elaborate please?

Sorry for not elaborating, but CUE detects my keyboard 1st and mouse 2nd. I had 2 profiles saved on each, and CUE always created a profile that was saved into the keyboard, and the one created for the mouse got ignored and this was annoying me. It annoyed me because i thought profiles where independent for each device (mouse settings saved into the mouse and keyboard settings saved into keyboard) but i was wrong, 1 profile saves both settings for mouse and keyboard.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-14-2016, 03:08 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,354
POST ID # = 842340
terabyte Reputation: 73
Default

The profiles are linked, if you switch profile for a device it gets switched also for all the other connected devices.

Create a profile for your keyboard and setup it like you want (save it on the device memory too if you need), then click on the mouse bottom-right in CUE and start editing the profile for the mouse from there. DO NOT create a new profile and edit only the mouse in that, otherwise the keyboard will not have the setting from the other profile.

It sounds like that's what happened to you.
Reply With Quote


Reply

Tags
save profile to memory, scimitar rgb, strafe rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.