The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2019, 03:28 PM
Djizox Djizox is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015029
Djizox Reputation: 10
Exclamation ICUE ver. 3.18.77 have to repair after every boot.

It have been happening for quite some long time. Hoped that updates would kill this. BUT it's still a big issue.

Every time i boot up my pc none of my custom made action buttons works at all, and the only thing i can do to fix this is under "app's and applications" and either uninstall and install the whole thing again, or push repair.

what can i do?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-18-2019, 06:18 PM
spinach.chin spinach.chin is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1015051
spinach.chin Reputation: 10
Default

This happens quite a bit to me. I have to reboot to get them to work.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-18-2019, 06:22 PM
Djizox Djizox is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015053
Djizox Reputation: 10
Default

The reboot only works for me sometimes. and it should not work sometimes with a reboot, should work all times.

The repair thing from the application management works better, no need for reboot. but it should still not be nessesasry to repair reboot or anything els. their software should be plug'n play cause there are so many people today thats asks the most simple questions and half of them forgot to plug the power to their machines.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-25-2019, 11:12 AM
jerebare jerebare is offline
Registered User
jerebare's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015662
jerebare Reputation: 10
Default

Yeah, there have been multiple threads about this. One starting from almost a year from now.
https://forum.corsair.com/forums/sho...rsair+scimitar
2 years
https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=165021


Had issues on my corsair scimitar for months and months now.
Corsair never fixes this issue so they are **** and I will never buy a corsair product ever again. First corsair product and last.

Will also tell people and friends to buy a logitech mmo mouse or razer mmo mouse.

It's ****ing ridiculous. Having to restart or repair every other day for my mouse to press buttons it's designed for when it should do it by default without having to repair it's ****ty *** software.

Last edited by jerebare; 08-25-2019 at 11:15 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
icue, not working, repair

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.