Jump to content
Corsair Community

Bad Memory


bcastagno

Recommended Posts

I'm open to suggestions. I bought a value select 1gb memory module kit from Newegg. At the same time I bought a athlon64 3000+ cpu and a MSI k8n neo platinum motherboard. I coudn't get windows to install. I tried tons of memory settings and putting the memory in different slots. When I disabled the quick post in the bios it would give me a memory error. I tried it with only one stick of memory and everything works. I assumed that the MSI board didn't like 2 sticks of memory until I tried to setup my old asus a7n8x system for the kids. It wouldn't work with the 2nd stick either. I tried swapping the sticks the first stick works in both boards the second one doesn't work in either. I don't think it is a setting problem because the first stick works. I have memtest for windows and right mark memory analyzer, but I can't get windows to load with the 2nd stick to run any tests. What should I do?

Thanks,

Blaine

Link to comment
Share on other sites

I got tons of errors with VS 1GB pair. I had all kinds of WIN XP problems before I tested the memory. I haven't changed configs for the memory, though since I am completely illiterate in this issue. You said memory configurator? Should I look at this site for some config specs (I looked at the compatibility page, and my mobo was not listed)

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...