Jump to content
Corsair Community

Commander pro dissapeared from iCUE


Flytrapp
 Share

Recommended Posts

Hi, I have had the commander pro running for a few months now and the performance is way better than using the onboard setup.

 

But the other day when I wanted to change a fan curve it didn't show up in iCUE. The fants/pump work as they always have, but nothing showing in icue. restarted icue, reinstalled icue but no luck.

 

Running version 3.26.95.

 

EiRWgOu.png

Link to comment
Share on other sites

Hi, I have had the commander pro running for a few months now and the performance is way better than using the onboard setup.

 

But the other day when I wanted to change a fan curve it didn't show up in iCUE. The fants/pump work as they always have, but nothing showing in icue. restarted icue, reinstalled icue but no luck.

 

Running version 3.26.95.

 

EiRWgOu.png

 

Did you try to unplug and plug back again the USB header? Obviously when the pc is powered off.

I'd try to switch off, unplug, power on, open iCue, exit Windows, power off, plug USB back again and see if it's recognized again.

 

Baio

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I think I might have found the problem, it stopped working arround the time I was working on my nintendo switch, and when using zadig to change the usb driver I might also have changed the commmander pro driver.

 

In device manager, what drivertype does Commander pro use? Mine is showing libusb-win32 devices --> commander PRO.

 

Thanks for any/all help

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...