The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2018, 05:40 PM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 160
POST ID # = 945084
momorious Reputation: 10
Default Glaive Side Buttons no longer working after CUE start

Since today suddenly without changing anything my side buttons of my Glaive are no longer working at all as soon as CUE starts.
Directly after Windows boot I can use them normally but as soon as CUE started and the default profile for the Glaive loaded the buttons are unresponsive.

I can still use them when I manually close CUE again so the issue is directly related to the CUE software.

Please fix this immediately as I use these side buttons at least 500 times a day so I NEED them.

BTW: Issue happens with at least the latest 3 versions I tested and just came suddenly today without any change in hardware or software and they worked fine until today.

Last edited by momorious; 03-16-2018 at 05:44 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 03-16-2018, 05:43 PM
Corsair CJ's Avatar
Corsair CJ Corsair CJ is online now
Corsair Employee
Corsair CJ's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Location: Corsair HQ
Posts: 616
POST ID # = 945086
Corsair CJ Reputation: 42
Default

Did you remap the Glaive side buttons and save to a hardware profile (these show up as a memory card icon)? Just covering bases here.
Reply With Quote


  #3  
Old 03-16-2018, 05:47 PM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 160
POST ID # = 945091
momorious Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair CJ View Post
Did you remap the Glaive side buttons and save to a hardware profile (these show up as a memory card icon)? Just covering bases here.
yes and when the hardware profile itself is loaded directly after a windows boot they are working fine. But then CUE starts and they are dead.. Completely out of the sudden as they worked perfectly fine until 2 hours ago but are completely unresponsive since then.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-16-2018, 06:02 PM
caspadan caspadan is offline
Registered User
caspadan's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 4
POST ID # = 945095
caspadan Reputation: 10
Default

Same issue with me.
Noticed it today when browsing. Also, the DPI button is non-responsive.
CUE also feels very sluggish, I have to exit CUE (task manager) and then open it again, and the Glaive works (for a while).
Reply With Quote


  #5  
Old 03-16-2018, 06:04 PM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 160
POST ID # = 945097
momorious Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by caspadan View Post
Same issue with me.
Noticed it today when browsing. Also, the DPI button is non-responsive.
CUE also feels very sluggish, I have to exit CUE (task manager) and then open it again, and the Glaive works (for a while).
DPI button is working fine for me, also CUE in general doesnt feel sluggish..
Its just that the side buttons are not working when CUE is running since 2 1/2 hours..
There was no hardware change, no software update - nothing but suddenly the side buttons are broken when CUE is running..
Reply With Quote


  #6  
Old 03-16-2018, 06:08 PM
caspadan caspadan is offline
Registered User
caspadan's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 4
POST ID # = 945098
caspadan Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by momorious View Post
DPI button is working fine for me, also CUE in general doesnt feel sluggish..
Its just that the side buttons are not working when CUE is running since 2 1/2 hours..
There was no hardware change, no software update - nothing but suddenly the side buttons are broken when CUE is running..
Hmm.
Mine started this evening, a few hours ago as well. But I did do a CUE update yesterday (2.24.35) and haven't been on the PC all day so only noticed it a little while back.

Hmmmm.. mine might be related to this.

Last edited by caspadan; 03-16-2018 at 06:16 PM.
Reply With Quote


  #7  
Old 03-16-2018, 06:15 PM
momorious's Avatar
momorious momorious is offline
Registered User
momorious's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 160
POST ID # = 945099
momorious Reputation: 10
Default

Well, somethings crazy going on here. The Side buttons didnt worked the last nearly 3 hours completely out of the sudden. But also completely out of the sudden they are actually working again with CUE running since 3 minutes...........
Dont know whats causing this strange behaviour.. Will report when/if the side buttons are broken again...
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.