The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2016, 06:43 PM
Twisted5576 Twisted5576 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
POST ID # = 844350
Twisted5576 Reputation: 10
Default K70 RGB firmware problems

Hi, not sure if I can get/ it's possible to get help, but I am having problems with my k70 RGB keyboard.

I was using it fine, able to use the media keys and all of the lighting options while putting off a firmware update because I'm a normal human being. But the messages got on my nerves, so I updated the firmware and now the CUE doesn't even recognise the keyboard is plugged in.

I've downloaded the two firmware versions I could find on this website, the problem only seeming to, right now, extend to the fact that I have no idea how to change the firmware in my keyboard, because the CUE doesn't think it's plugged in.

P.S please tell me if I should post somewhere else for this, I just don't know where else right now
Reply With Quote


  #2  
Old 03-27-2016, 11:02 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 844360
Inheritance Reputation: 70
Default

try changing the polling rate witht he switch in the back. Also have you tried reinstalling CUE and have you check for bios or chipset udpates.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #3  
Old 03-29-2016, 07:54 AM
Twisted5576 Twisted5576 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 2
POST ID # = 844573
Twisted5576 Reputation: 10
Default

Had done everything but check for chipset and BIOS updates. I'll get back to you with that.
Reply With Quote


  #4  
Old 03-29-2016, 07:48 PM
TLBradbury TLBradbury is offline
Registered User
TLBradbury's PC Specs
 
Join Date: Mar 2013
Location: St. Louis, MO
Posts: 25
POST ID # = 844676
TLBradbury Reputation: 10
Default

I had a message pop up asking me to update the firmware to 1.33, and I foolishly agreed. It climbed all the way to 3%, and climbed no more. I've re-booted multiple times, tried different (bios) switch settings, but 3% is the limit. In the meantime at least I won't have that pesky K70 bothering me any more. It's a dead slab. It doesn't show up in CUE any more, so that's not an avenue, either.
Reply With Quote


  #5  
Old 03-29-2016, 10:37 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 844691
Inheritance Reputation: 70
Default

Contact Corsair Support and ask for a hard firmware reset
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.