Jump to content
Corsair Community

Corsair Link 4.2 not detecting Cooling and Lighting Kit


SeanLcQ

Recommended Posts

Hello, I could not configure my RGB Led strip due to my Corsair Cooling and Lighting Kit could not be detected by the CL4.2 ver.

 

http://s9.postimg.org/9sx7mafbz/cl4_2.png

 

Can anyone help me to solve this please?

Thanks and appreciated!

 

PS:

System spec: Windows 10 Pro x64

Link to comment
Share on other sites

Hello, I could not configure my RGB Led strip due to my Corsair Cooling and Lighting Kit could not be detected by the CL4.2 ver.

 

How are they connected? I suspect via an old Link Commander which is not supported :(:.

 

I guess you could connect one of them via the H100i C-Link port :idea:.

 

  • Not supporting the old Commander is a strange decision given it takes SIV < 40 lines of C to support it.

Link to comment
Share on other sites

How are they connected? I suspect via an old Link Commander which is not supported :(:.

 

I guess you could connect one of them via the H100i C-Link port :idea:.

 

I connect them by follow the C-Link user manual guideline

http://s15.postimg.org/dv4chppej/clcon.png

 

And yeah! Thanks for your remind that there is another C-Link port on the H100i, I will give it a try on that.

Link to comment
Share on other sites

How are they connected? I suspect via an old Link Commander which is not supported :(:.

 

I guess you could connect one of them via the H100i C-Link port :idea:.

 

I tried! And it works!

Thank you so much :D

Issue solve :D:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...