The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 06-03-2018, 03:31 PM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 957250
outdatedTV Reputation: 10
Default

Now finally on 3rd attempt I managed to register correctly. My Glaive started doing this when I press the left button gently. Almost lost some pictures today on copying. Opening a warranty claim with the re-seller, will keep you posted. This is really bad. Would have been the perfect mouse for me. And great pair for my K65 RGB.
Reply With Quote


  #47  
Old 06-04-2018, 03:21 AM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 957296
outdatedTV Reputation: 10
Default

I returned the mouse to the re-seller.
Question: Does EVERY Glaive have this problem? It is the perfect mouse for me. If I would order from Corsair directly now, would they send me a Glaive without the issue?
Reply With Quote


  #48  
Old 06-07-2018, 11:28 AM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 958027
outdatedTV Reputation: 10
Default

Corsair support said it should be fixed with the current lots. I just ordered q brand new Glaive after that statement at an renowned shop here in Europe, will report back.
Reply With Quote


  #49  
Old 12-27-2018, 07:54 AM
digitalizeur digitalizeur is offline
Registered User
digitalizeur's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Belgium
Posts: 76
POST ID # = 987165
digitalizeur Reputation: 10
Default

Hello,

I'm not having a double clicking in windows, but my issue is the feeling on the finger. The left click feels harder and cheaper than the right one. It's like an not accurate click. It's my second one from Media Markt Belgium, they took the mouse back and probably sent to Corsair. But the second one has the same issue but way more less noticeable. It's like a two times push button.

Just to make you know, Corsair.
Reply With Quote


  #50  
Old 03-04-2019, 05:51 PM
KnightCole KnightCole is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
POST ID # = 996392
KnightCole Reputation: 10
Default

Yeah, I to have a Corsair Glaive doing the same thing. It does the double click thing on the RMB. It started doing it just a couple hundred hours into it's use.

I put about 1200 maybe 1300 hours of gaming into it, playing primarily The Division, so a Shooter game that requires alot of clicking.

The issue is most prevalent when I go to ZOOM IN the gun. I will get a stutter zoom, where my guy half zooms and and zooms back out real quick. Sometimes it does it once, sometimes it does is every single time I zoom. It has this issue in batches. It is also noticeable when I play Napoleon or SHogun 2 Total War. When I move my formations, I will hold RMB and drag to reset them up and when I release RMB, it will randomly click my formation off in some random other part of the map. Same as Division, it will sometimes do it once, and ive had it do it like 4-5-6 times right in a row.

ITs quite aggravating that its happening to. THis mouse is otherwise really good. I thoroughly enjoyed it, it handles well, feels good, and yeah, besides the broke damn RMB, its a great map.
Reply With Quote


  #51  
Old 03-31-2019, 07:07 AM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 999638
outdatedTV Reputation: 10
Default

Corsair Glaive here. Purchased June 7th 2018. Went on a full-blown doubleclick spree today. Returning, getting a replacement and selling it. Will make research on what does not do this so quickly.
Reply With Quote


  #52  
Old 04-06-2019, 07:04 AM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 1000501
outdatedTV Reputation: 10
Default

Is there a Corsair mouse that does not develop the doubleclick bug?
Reply With Quote


  #53  
Old 07-22-2019, 07:01 AM
outdatedTV outdatedTV is offline
Registered User
outdatedTV's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 15
POST ID # = 1012065
outdatedTV Reputation: 10
Default Two Glaives, 8 months and 3 months

Two Glaives, 8 months and 3 months, now waiting for the third, meanwhile bought a G502 Hero. Wonder if Corsair can tell us something about the Glaive Pro, were improvements made in this area?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.