The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2015, 02:22 PM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 779010
stevvie Reputation: 10
Default Have to pick GREEN in Cue to get PURPLE only on M buttons

Since the last firmware/software update I noticed that the M buttons would be green when booting no mater what colour I set them and saved as default and to device memory. Once cuw had loaded it turned to whatever colour it was supposed to be set to , So I thought I'll live with that as messing with cue seems to cause more problems than it ever solves. But today out of the blue it decided to stay green even after cue applied my defualt profile. So I uninstalled cue and deleted C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Corsair just to be sure. And to be able to get my M buttons to be purple i have to choose a greenish/yellow/bronish colour. I can get the button to display all the colours so it's not a dead colour on the led. Anybody else seen anything like this.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-13-2015, 04:46 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 779045
Corsair James Reputation: 75
Default

Are you setting the LED color for the M1-M3 buttons using indicator?
Reply With Quote


  #3  
Old 05-13-2015, 08:38 PM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 779085
stevvie Reputation: 10
Default

I have no idea what you mean.
I just left click on it and select a colour from the palate like any other button
And If I move the slider down on the right in the palate the intensity gets BRIGHTER not dimmer. It's like its inverted in both intensity and colour. But If i use the brightness 33/66/100% its normal
see picking purple make the light green

and picking green makes the light purple

Sorry for the washed out colours as it's 1:50am here in the UK and I've wasted way too much of my life on the quirks of this keyboard already.
Also just noticed if #I select lighting off it turns white

Last edited by stevvie; 05-13-2015 at 08:54 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 05-15-2015, 11:30 AM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 779320
stevvie Reputation: 10
Default

I'm guessing from the lack of a reply it's yet another problem That is unfixable and I'm stuck with.

Last edited by stevvie; 05-15-2015 at 11:33 AM.
Reply With Quote


  #5  
Old 05-19-2015, 02:29 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,446
POST ID # = 779965
Corsair James Reputation: 75
Default

I'm not here on the forums everyday and I'm not support so its always best to contact our actual tech support for a quick immediate solution than it is to wait for me to reply.

M1-M3 buttons have indicators (along with Brightness and Win-Lock) that allow a different color to show when they're "on" and "off". Right click the button, choose reset to default, and then right click again to choose "Indicator." This will allow you to select the on/off colors. See if this fixes the color inconsistency.
Reply With Quote


  #6  
Old 05-20-2015, 07:23 PM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 780235
stevvie Reputation: 10
Default

I didn't want to contect support as I know I would just end up getting a refund for all the silly problems this keyboard has, and I just love the actual mechanics of the keyboard.

Done that still the same. I've reset and I've even reset the WHOLE keyboard and deleted the contents of C:\Users\Stevvie\AppData\Roaming\Corsair\ and started from scratch which solved it for about an hour or so and then the purple M1 just turned to green and I had to go back into cue and select green to get purple. And no I'm in the silly situation others are in that I can't even import my profiles that WORKED before and I exported using the SAME cue.
Reply With Quote


  #7  
Old 05-21-2015, 11:27 AM
Jong Jong is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 92
POST ID # = 780349
Jong Reputation: 10
Default

Are you sure that key is not part of another group? Individual key colours are overlayed on any group colour and can lead to unexpected results.
Reply With Quote


  #8  
Old 05-21-2015, 07:41 PM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 780446
stevvie Reputation: 10
Default

The only group I have is WASD keys and they are the only keys in it. It's strange that if I set it from fresh it's ok for about an hour. It's really strange how the colours get reversed

Last edited by stevvie; 05-21-2015 at 07:46 PM.
Reply With Quote


  #9  
Old 05-22-2015, 08:45 PM
stevvie stevvie is offline
Registered User
stevvie's PC Specs
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 196
POST ID # = 780669
stevvie Reputation: 10
Default

there does seem to be a few others in other posts having this issue too.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=141197
and maybe
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=140440

Last edited by stevvie; 05-22-2015 at 08:50 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.