The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2019, 03:42 PM
kiloknight kiloknight is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018718
kiloknight Reputation: 10
Angry ICUE won't open

I unplugged my mouse (SCIMITAR RGB, RGB PRO) and plugged it back in because I had to change positions on my desk, lighting and number pad stopped working checked for an update once i opened and updated iCUE it crashed and would not start working again. I have had nothing but problems with this product since i bought it a few months ago, mainly because iCUE. I have uninstalled went into properties changed everything i looked at online and iCUE still won't open. task manager doesn't show it running it just does not start. I double click the desktop icon click it once and hit enter it shows loading but nothing opens. If i can't get it started again this is my last time i use iCUE and any corsair product and just go back to using Razer gear.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2019, 07:36 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,459
POST ID # = 1018757
Corsair James Reputation: 75
Default

Go to your appdata folder, open the roaming folder, and delete the Corsair folder. See if this helps.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2019, 08:06 PM
kiloknight kiloknight is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018771
kiloknight Reputation: 10
Default

didn't help. tried that and many other suggestions but i am getting nowhere iCUE just won't open i give up trying to figure it out im just gonna buy a razer mouse tomorrow and try to get refunded for my RGB Pro
Reply With Quote
  #4  
Old 09-19-2019, 11:00 PM
PikaBane PikaBane is offline
Registered User
PikaBane's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1018788
PikaBane Reputation: 10
Default

I'm having a similar issue.
I just got this Strafe Mk2 RGB, and during the iCue installation, I accidentally stopped the download and had to resume later. The program never opened for me but is in the back ground apps on task manager. I can close it, but i cannot open iCue.

Deleting it and reinstalling it doesn't work. neither did deleting appdata files, or going into the Registry and deleting every single corsair file that would come up in the search. nothing works.

I decided to download the old program, Corsair Utility Engine, and SOMETIMES it will read my keyboard and i can use all its features, but never on start. and if it does read it on start, the keyboard has delayed responses, no response, and sometimes get its self stuck on a key. I tried to update Cue into iCue, but nothing happens and i just lose the old software and have to re download it. I have tried updating this "up-to-date" firmware on my key board but that doesnt do it. if someone tries to tell me try a different USB slot im going to lose my mind cuz thats what every thread says and they all say nothing happens and i can tell you a head of time, i tried, nothing happens. I am currently using two USB 3.0 slots.

Please help. I'm going to factor reset my computer soon to see if that works, and if it doesn't im going to return my birthday gift and first ever high end keyboard i've ever had and waited years for. Been stressing over this since I got it a few days ago, and heart braking would be the word to describe this experience.

Last edited by PikaBane; 09-19-2019 at 11:03 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-30-2019, 08:48 PM
ToeSEFF ToeSEFF is offline
Registered User
ToeSEFF's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 10
POST ID # = 1019766
ToeSEFF Reputation: 10
Default

Reimage my computer and reinstalled iCue. I can see it in End Task, but it does not appear anywhere on my screen. This happened right after the latest update and yes i downgraded to the previous version, I still have no luck. I tried almost every possibility I can search on corsair forum. Please help
Reply With Quote
  #6  
Old 09-30-2019, 09:25 PM
ToeSEFF ToeSEFF is offline
Registered User
ToeSEFF's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 10
POST ID # = 1019776
ToeSEFF Reputation: 10
Default

Fixed my problem. Copy the whole Corsair folder from Program Files (x86) to Program Files. I was able to open iCue from Program Files after that. Create a new shortcut from the new folder you've placed in.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2019, 08:48 AM
TacticalMaster TacticalMaster is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1019956
TacticalMaster Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ToeSEFF View Post
Fixed my problem. Copy the whole Corsair folder from Program Files (x86) to Program Files. I was able to open iCue from Program Files after that. Create a new shortcut from the new folder you've placed in.
Followed this trick. But upon doing so, at first the window opened but closed immediately for reasons unknown. After that, it still won't open; back to square one.

My light profile still works, apparently. But still can't open into iCUE.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-04-2019, 12:00 AM
ToeSEFF ToeSEFF is offline
Registered User
ToeSEFF's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 10
POST ID # = 1020178
ToeSEFF Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by TacticalMaster View Post
Followed this trick. But upon doing so, at first the window opened but closed immediately for reasons unknown. After that, it still won't open; back to square one.

My light profile still works, apparently. But still can't open into iCUE.
Does it show up in End Task?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.