The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2018, 12:04 PM
ThesunGirl's Avatar
ThesunGirl ThesunGirl is offline
Registered User
ThesunGirl's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 29
POST ID # = 946825
ThesunGirl Reputation: 10
Default [BUG] Names cut off in H1115i temp selector

In the selector for the temperature data for the H115i the names are cut off.
Attached Images
File Type: png Untitled.png (1.13 MB, 152 views)
  #2  
Old 03-27-2018, 12:09 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,467
POST ID # = 946828
Corsair James Reputation: 75
Default

The names are cut off due to the size of the drop down menu. Due to how long some names can be, we decided to cut it off. However, we can see if we can expand it a little more.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.