The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2018, 05:00 PM
SajuukCor's Avatar
SajuukCor SajuukCor is offline
Registered User
SajuukCor's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 32
POST ID # = 972474
SajuukCor Reputation: 10
Exclamation (Bug) 3.7.99 Removing Hardware Items

Just as v3.6.109, v3.7.99 is still removing hardware items from the Device Manager. In my case it is completely removing my Z: SSD. After uninstalling v3.7.99 and restarting the drive is able to be seen again.

Exported logs: https://1drv.ms/u/s!AjGVk1dNf19QlN8cjr4Ym7cHD-of6g
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2018, 06:44 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,463
POST ID # = 972638
Corsair James Reputation: 75
Default

Thanks, we will analyze this.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 09-15-2018, 10:07 AM
EviLFazZ's Avatar
EviLFazZ EviLFazZ is offline
EviL FazZ
EviLFazZ's PC Specs
 
Join Date: Oct 2011
Location: East London, UK
Posts: 2
POST ID # = 972846
EviLFazZ Reputation: 10
Default

Same issue here and since the recent update, two (mechanical) HDD's configured on RAiDXpert2 was showing failures all over (almost lost 12TB worth of data), but after some messing around (which in itself I hate having to do as this burns precious work/play time), it looks all USB related and both a recent Windows update (KB4100347...and maybe also KB4457128 (2) and KB445655) and iCUE v3.7.99.

I'm guessing, but as so many on this forum are suggesting very similar, looks like I can not use my main system until a fix is figured out... disappointing �� ...and why it needs to be this complicated and messy every time is just depressing ��
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2018, 01:19 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 306
POST ID # = 975167
xMacias Reputation: 20
Default

A few questions if you're still having this issue,
1. What is the product and model name of SSD you're having issues with?
2. When you say the drive being removed, are you still able to access the files on the drive? Or is the SSD recognized as unknown device?
3. Is it possible to check if the drive is visible in the following cases:
a. Install iCUE but don't run it
b. Start iCUE
c. Reboot PC with iCUE installed
d. Uninstall iCUE and do not restart

Thank you
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2018, 01:15 AM
SajuukCor's Avatar
SajuukCor SajuukCor is offline
Registered User
SajuukCor's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 32
POST ID # = 975229
SajuukCor Reputation: 10
Default

This is the same issue that's plaguing other users of various hardware items not registering they're installed, like GPUs, water coolers, HDD/SDD drives, etc. You can't access the hardware and Windows thinks there's nothing there. v3.6.x and v3.7.x have this issue, as well as v3.1.131 back in March 2018.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-26-2018, 04:03 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 306
POST ID # = 978001
xMacias Reputation: 20
Default

Are you still having this issue with the latest release?
Reply With Quote
Reply

Tags
broken, bug, bug report

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.