The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2020, 01:36 PM
tomer953 tomer953 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 14
POST ID # = 1035818
tomer953 Reputation: 10
Default Icue & Wallpaper Engine

Hi, I have:
k70 keyboard
6x LL120 fans
4x DDRAM VENGEANCE RGB PRO

I installed Wallpaper engine, and tried to play with the music equalizer,
However I can't find a proper way to switch profiles now,
I've been used the "Switch Profile" button on my k70, but now when Wallpaper Engine installed its not responding,

this leads to a status when there are no music - I don't have any lights,
I wish I could just switch to "Music Profile" with my keyboard button, and the rest of the time I will be able to toggle between regular Icue profiles,
is it possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2020, 02:01 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 931
POST ID # = 1035820
hastegag Reputation: 20
Default

unfortunately, wallpaper engine takes exclusive control of iCUE. Without disabling it, there would/could be a conflict between wallpaper engine's lighting and iCUE's profile or instant lighting.
WPE makes a lot of updates - it would be a reasonable feature request to have a hotkey disable the integration so you can switch back and forth. You can do so in the settings menu, but I dont think its hotkey toggleable just yet. I may have a look around and see what can be done.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2020, 02:08 PM
tomer953 tomer953 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 14
POST ID # = 1035822
tomer953 Reputation: 10
Default

Ok,
thanks for the quick reply.

So in such a case I prefer the Icue to be in control, since I use the "rainbow" and "off" profiles more then the equalizer mode...
I guess sometimes in the future I will test it again to see if possible.

thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 02-24-2020, 05:43 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 931
POST ID # = 1035935
hastegag Reputation: 20
Default

also if you have a corsair audio device (certain ones like the void) then you can use the visualizer lighting in the software. Might be a preferable choice.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.