The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-04-2017, 06:57 PM
Zeros and ones's Avatar
Zeros and ones Zeros and ones is offline
Registered User
Zeros and ones's PC Specs
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 77
POST ID # = 919005
Zeros and ones Reputation: 10
Default Fans connected to Commander Pro do not spin.

So I have the Asus Rog Zenith Extreme. Sad to say it only had one USB Header.
So I bought the NZXT Internal USB Hub. That is what is connected to the USB header on my mother board.

the Commander Pro is connected to the NZXT. I know that it is working as needed because my CLC h115i and my AX1200i that is connected to my Commander is working. The fans that are connected to my commander are not working. Also my LED strips that I have connected to the Commander are not functioning either.

Below I have a very rudimentary drawing of what this mess looks like in my rig:

Asus Rog Zenith Extreme --> NZXT Internal USB Hub --> Commander Pro.

AX1200i and H115i --> Commander Pro (These are working)
Noctua Industrial 2000RMP fan and two Corsair LED strips --> Commander Pro (These are not working)

Some assistance would be nice. Thank you.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-04-2017, 07:59 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 919009
red-ray Reputation: 81
Question Have you updated to the CLCP V0.2.136 firmware?

Quote:
Originally Posted by Zeros and ones View Post
Noctua Industrial 2000RMP fan and two Corsair LED strips --> Commander Pro (These are not working)
You need to have updated to the CLCP V0.2.136 firmware for Noctua fans to work, have you? See http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=914468

What does the CLCP detect the fans as? The only way I know to check is to look at the [Link Fans] panel of my SIV utility. You could also try using [Link LEDs] to see if SIV can get the LEDs to work.

Quote:
Attached Images
File Type: png [Link Fans].png (120.8 KB, 546 views)

Last edited by red-ray; 09-06-2017 at 07:40 AM. Reason: Add link
Reply With Quote


  #3  
Old 09-09-2017, 03:53 AM
Zeros and ones's Avatar
Zeros and ones Zeros and ones is offline
Registered User
Zeros and ones's PC Specs
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 77
POST ID # = 919436
Zeros and ones Reputation: 10
Default

My noctua fans that have three pins work fine but my nactua that have 4 pins only spin for a second and than shut off.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.