The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 11-17-2018, 05:14 PM
Rashiro Rashiro is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 980977
Rashiro Reputation: 10
Default

I tested launching apps with other macro/hotkey softwares and got the same bug, so it seems to me this is not exclusive to iCUE. It is more of a windows OS bug, that is why you have to edit the registry.
Reply With Quote


  #17  
Old 09-16-2019, 07:49 PM
gabat gabat is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
POST ID # = 1018406
gabat Reputation: 10
Default

I can confirm that the problem still persists (ver 3.19.120).
I'm using the latest win10, i have the same problem on 3 different pc.

This happens ONLY with iCUE to me: no issues with Logitech (Gaming software), Razer (Synapse) or Microsoft (intellitype) software.

I resolved using simple bat files that launches the applications i need, then mapped the GKeys to open those .bat files.

For example for notepad++, create a simple bat file with this text:

@ECHO Off
start "" "C:\Program Files\Notepad++\notepad++.exe"
exit


Then run this bat from iCUE. To me it works everytime.
Reply With Quote


Reply

Tags
bug, cue 2, cue 3, focus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.