The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2018, 10:29 AM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 973536
screwtech02 Reputation: 10
Default iCue GPU detection issues

Anyone else have issues with their GPU not being recognized/detected by the system viewer? Either AMD, or Nvidia?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2018, 05:02 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,508
POST ID # = 973579
DevBiker Reputation: 88
Default

1080Ti here. No issues.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2018, 06:54 PM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 973923
screwtech02 Reputation: 10
Default

I'm assuming since I am running R9-390 series cards, the detection feature is non-supported? This has also been a issue with Link as well?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2018, 01:28 AM
-sonoma- -sonoma- is offline
Registered User
-sonoma-'s PC Specs
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 11
POST ID # = 974086
-sonoma- Reputation: 10
Default

I have a 1080ti too and it stopped seeing it
Reply With Quote
  #5  
Old 09-25-2018, 09:54 AM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 974115
screwtech02 Reputation: 10
Default

YES!! So, it IS a issue.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-25-2018, 06:33 PM
rtfw rtfw is offline
Registered User
rtfw's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 5
POST ID # = 974185
rtfw Reputation: 10
Default

R9-390 here. It detects my temps fine. Can't say anything about the fans since I went with an NZXT watercooling bracket system.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-27-2018, 01:14 PM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 974441
screwtech02 Reputation: 10
Default

Interesting, wonder why it is not picking my 3 cards up? Mine are all liquid cooled as well.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-22-2018, 10:40 AM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 977492
screwtech02 Reputation: 10
Default

Latest/Greatist of iCue still wont detect my cards, sees proc/board/SSD/Memory fine, just not GPU's.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-12-2018, 09:36 AM
kev007 kev007 is offline
Registered User
kev007's PC Specs
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
POST ID # = 980057
kev007 Reputation: 10
Default

iCue won't detect my 1080 Classified although Corsair Link did without any issues.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-12-2018, 11:43 AM
BlaiseP's Avatar
BlaiseP BlaiseP is offline
Registered User
BlaiseP's PC Specs
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 179
POST ID # = 980067
BlaiseP Reputation: 35
Default

1080TI's here, no issues with detection.
Reply With Quote
  #11  
Old 11-12-2018, 12:43 PM
Hagbard Celine Hagbard Celine is offline
Registered User
Hagbard Celine's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 18
POST ID # = 980077
Hagbard Celine Reputation: 10
Default

On my laptop with integrated Haswell graphics and Nvidia GeForce GTX 770M it only detects the Intel card even when running on external monitor which forces all programs to Nvidia card. Also tried selecting setting both iCue and service to run on Nvidia, still showing only Intel card.
Reply With Quote
  #12  
Old 11-12-2018, 06:42 PM
Sacco Belmonte's Avatar
Sacco Belmonte Sacco Belmonte is offline
Registered User
Sacco Belmonte's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 253
POST ID # = 980126
Sacco Belmonte Reputation: 10
Default

My Gigabyte 1080ti waterforce is nowhere to be seen in iCUE either.
__________________
Do NOT mix PSU cables.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-13-2018, 11:44 AM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 980238
screwtech02 Reputation: 10
Default

I've cleaned everything I could outta registry also, reloaded, and STILL nothing GPU detected seen. See's board, proc, memory, nothing else..
Reply With Quote
  #14  
Old 01-04-2019, 12:09 PM
RoguePope RoguePope is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 1
POST ID # = 988248
RoguePope Reputation: 10
Default Same - GPU not appearing in iCue

My GTX 780Ti GPU is not appearing in iCue (integrated Intel for 2nd monitor *is* appearing)
Reply With Quote
  #15  
Old 02-02-2019, 12:42 AM
DaPoets DaPoets is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 10
POST ID # = 992256
DaPoets Reputation: 10
Default

My brand new Asus RX Vega 64 was not being seen, but after I installed the ASUS RGB Sync software to adjust the colors on it then suddenly iCue detected it... I hope this helps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.