The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2018, 08:35 PM
A Furry 129 A Furry 129 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
POST ID # = 972221
A Furry 129 Reputation: 10
Question Repeating certain parts of a macro?

I wanted to make a macro that requires a certain part of the macro to repeat indefinitely until either the user let's go or toggle it again.
What I have so far is W, D, S, A, and after A I need it to repeat D, A, D, A, D indefinitely after that but not the W, D, S, A.
Is that possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-11-2018, 10:10 AM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 898
POST ID # = 972277
hastegag Reputation: 20
Default

maybe you can do this more or less with a toggled macro or even a second action but i dont think it will work the way you would want.

but autohotkey is better at that type of thing, very untested pseudo below seems like a good start:

#MaxThreads 2
Global toggle = false

SomeHotkey::

toggle=!toggle

SendInput W
SendInput D
SendInput S
SendInput A

loop {
if !toggle {
SendInput D
SendInput A
}
else {
return
}
}
return
Reply With Quote
Reply

Tags
macro, repeat

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.