The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2017, 03:30 PM
Twistedsins Twistedsins is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
POST ID # = 923341
Twistedsins Reputation: 10
Default Void RGB USB Dolby 7.1 Gaming Headset

Hello,

Today I got up turned on my computer to watch a few youtube videos. After a few minutes into the video I head my headset to a few beeping sounds and the audio stopped working. I tried all my USB Jacks to see if that was a problem and It isn't. Is there anything I can do before I send in my headset?
Reply With Quote


  #2  
Old 10-16-2017, 01:31 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 922
POST ID # = 923471
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Just to make sure, do you have the wireless or wired USB Void? Double check that the headset is set to your default playback device. If you have another PC/Laptop, try connecting the headset to see if it works normally.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.