The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 14 votes, 5.00 average. Display Modes
  #1  
Old 01-10-2015, 12:40 PM
Fiordhraoi Fiordhraoi is offline
Registered User
Fiordhraoi's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 7
POST ID # = 752383
Fiordhraoi Reputation: 10
Default K95 - Importing profiles help, sporadic functionality

Hey guys,

So I just got the K95 today. I've downloaded the bundle provided by zheren, and I've been able to import a couple profiles, but some of the ones I'm really interested in aren't working properly.

For example, I attempted to import Thunderstorm2. I get the following errors:

Profile: No ID tag or bad ID. ID was regenerated.
Profile: Device: Mode: ID tag is missing or ID is invalid. ID was regenerated.
Profile: Device: Mode: Button Group: Invalid key name in Button Group.
Profile: Device: Device doesn't contain all required default Modes.

When I attempt to use the Thunderstorm2 profile, the white "lightning" effect from keypresses works, but nothing else does.

Similar things happen with other profiles as well - for example, the Mega Rainbow profile from the hall of fame doesn't work at all. The Night Sky profile has the "twinkling" effect, but it's white and the blue ambiance is missing.

On the other hand, the MatrixReloadedUpdate profile I downloaded went in with no errors, and seems to be working fine.

I've even tried downloading the orignal K70 profile for Thunderstorm2 and using the conversion tool to bring it over to K95, just in case, but same issue.

Any help would be appreciated. Thanks all!


  #2  
Old 01-11-2015, 01:06 PM
Horadrik Horadrik is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 752584
Horadrik Reputation: 10
Default

I've got the same problem with my k95 rgb.
Strange is I'm traveling with it, and justc connect it with another pc, downloaded the corsair software and having this trouble.
I'm far away from home, but when I come back I'll test to see if in my pc is working normaly.

I would like some anser as well,
Thanks!


  #3  
Old 01-11-2015, 01:11 PM
Jibinwar Jibinwar is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
POST ID # = 752585
Jibinwar Reputation: 10
Default

I aswell got the same issue... The software was working fine with the profiles but when I had to re-install windows 7 I can't seem to get the profiles working again.


  #4  
Old 01-11-2015, 01:19 PM
Horadrik Horadrik is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 2
POST ID # = 752589
Horadrik Reputation: 10
Default

Just found the solution, download the old software, on corsair site there are two of them.
Just downloaded the old one and it's working just fine.
Thought, it might be worth to report that to corsair for some calrification (if there's something new about the program that won't allow to import old profiles or just a bug).


  #5  
Old 01-11-2015, 02:17 PM
Fiordhraoi Fiordhraoi is offline
Registered User
Fiordhraoi's PC Specs
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 7
POST ID # = 752604
Fiordhraoi Reputation: 10
Default

Lafrip in the stickied Bundle post above managed to figure out a way to fix some of them, at least. Waiting on his response for details. :)

Yeah, definitely seems to be a symptom of the newest version of CUE and/or firmware.


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.