The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2018, 12:04 AM
Teka's Avatar
Teka Teka is offline
Registered User
Teka's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: France
Posts: 6
POST ID # = 978564
Teka Reputation: 10
Send a message via ICQ to Teka
Default system audio increases alone H1500

Hello,
the system volume has been increasing by itself for a few months now, I noticed that it was because of my H1500 USB headset.
No matter what the sound level, it increases up to 100% automatically.
I use Win10 pro / 1803 and my headset is up to date (v2.0.37)
has anyone ever encountered this problem ?
thank you in advance
Reply With Quote


  #2  
Old 11-02-2018, 01:53 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 857
POST ID # = 978677
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Strange, does this happen on another computer if you leave the H1500 connected there?
Reply With Quote


  #3  
Old 11-02-2018, 06:32 PM
Teka's Avatar
Teka Teka is offline
Registered User
Teka's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: France
Posts: 6
POST ID # = 978706
Teka Reputation: 10
Send a message via ICQ to Teka
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Strange, does this happen on another computer if you leave the H1500 connected there?
I was using it on an MSI GT70 2PE Dominator Pro and I don't remember having this kind of problem
Reply With Quote


  #4  
Old 11-05-2018, 06:16 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 857
POST ID # = 979114
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hmm, can you see if you have any other audio software that could be interfering with the headset's audio control?
Reply With Quote


  #5  
Old 11-05-2018, 07:03 PM
Teka's Avatar
Teka Teka is offline
Registered User
Teka's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: France
Posts: 6
POST ID # = 979122
Teka Reputation: 10
Send a message via ICQ to Teka
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Hmm, can you see if you have any other audio software that could be interfering with the headset's audio control?
I don't have anything else. I didn't even install the nvidia audio driver.
Reply With Quote


  #6  
Old 11-06-2018, 05:27 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 857
POST ID # = 979239
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Strange! Put in a ticket with support to see if they can dig further with you. It definitely sounds like something is pushing up the volume, it might even be the hardware (inline remote)

http://support.corsair.com
Reply With Quote


Reply

Tags
audio problems, h1500, headset, volume-up

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.