The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 208 votes, 5.00 average. Display Modes
  #151  
Old 04-10-2015, 02:34 PM
scabs scabs is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 8
POST ID # = 771903
scabs Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Laufer View Post
Seems like profile not set up properly. Open Corsair software, go on tab "Assign buttons" and click on picture of button 15 with mouse cursor. What do you see in "Assign button" field?
There should be something like this (but with Key: F22):
Yeah, this is set to F22.
Reply With Quote


  #152  
Old 04-10-2015, 02:45 PM
Laufer's Avatar
Laufer Laufer is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: Moscow
Posts: 149
POST ID # = 771907
Laufer Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by scabs View Post
Yeah, this is set to F22.
Thats a good news - profile is fine.
Lets test script once again (lets simplify code a bit).

Code:
LMB_Spam:
while GetKeyState("F22", "P") ; while hot key pressed do... 
{
Send, Test ; type "Test"
Sleep, 50 ; wait 50 ms
}
return
__________________
Wanna cool macro? Check this out!
Reply With Quote


  #153  
Old 04-10-2015, 02:55 PM
scabs scabs is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 8
POST ID # = 771911
scabs Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Laufer View Post
Thats a good news - profile is fine.
Lets test script once again (lets simplify code a bit).

Code:
LMB_Spam:
while GetKeyState("F22", "P") ; while hot key pressed do... 
{
Send, Test ; type "Test"
Sleep, 50 ; wait 50 ms
}
return
Still nothing i'm afraid :(
Reply With Quote


  #154  
Old 04-10-2015, 03:12 PM
Laufer's Avatar
Laufer Laufer is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: Moscow
Posts: 149
POST ID # = 771915
Laufer Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by scabs View Post
Still nothing i'm afraid :(
Lets make it even more simple:

Code:
LMB_Spam:
Send, Test ; type "Test"
Sleep, 50 ; wait 50 ms
return
Try to press button 15 not only in game, but in Notepad too.
Try assign that script to different buttons.
__________________
Wanna cool macro? Check this out!
Reply With Quote


  #155  
Old 05-22-2017, 10:11 PM
Nollie Nollie is offline
Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
POST ID # = 904375
Nollie Reputation: 10
Default

Hello, the HardMacro Package download link is off. And I wonder if it works on the m65 mouse. Thank you.
Reply With Quote


  #156  
Old 05-23-2017, 03:22 AM
Laufer's Avatar
Laufer Laufer is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: Moscow
Posts: 149
POST ID # = 904386
Laufer Reputation: 10
Big Grin

Quote:
Originally Posted by Nollie View Post
Hello, the HardMacro Package download link is off. And I wonder if it works on the m65 mouse. Thank you.
Hi! Seems like my dropbox account has been removed since I don’t use it long time. I moved package to Google Disk: here it is. Also updated link in first post.

I don’t have M65, but people say that there is no difference for HardMacro. Use M60 profile.
__________________
Wanna cool macro? Check this out!
Reply With Quote


Reply

Tags
autohotkey, m60, macro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.