The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2017, 05:16 AM
madjacky madjacky is offline
Registered User
madjacky's PC Specs
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 9
POST ID # = 895230
madjacky Reputation: 10
Default problem with ASUS ROG STRIX Z270E GAMING

Hi everyone
i have asus rog strix z270e gaming motherboard so corsair link not showing motherboard temperature
can someone help me?
Attached Images
File Type: png ?????? ?????? (18).png (691.5 KB, 381 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 03-15-2017, 05:25 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 895233
red-ray Reputation: 81
Sigh.. This is quite a common issue

This is quite a common issue with one example being http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=890783.

I could comment further if you ran SIV and posted the initial + Menu->Hardware->Sensor Debug screens. Make sure you use SIV 5.17 which I released yesterday.

I also noticed your H100iV2 pump speed is way too slow and the fan speed is 0 RPM. In the BIOS set the CPU_FAN header to PWM mode and disable Q-Fan control/set full speed so the H100iV2 get's the constant +12 volts it needs. Do this before running SIV.

Last edited by red-ray; 03-15-2017 at 05:28 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.