The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 10 votes, 5.00 average. Display Modes
  #16  
Old 01-22-2015, 01:13 PM
Powerpuncher's Avatar
Powerpuncher Powerpuncher is offline
Power to the Punch
Powerpuncher's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 162
POST ID # = 755402
Powerpuncher Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by begner View Post
So please tell me:
- Does the "rest" (k70 parts) works correctly?
- Is the layout correctly mapped?
- is the "rainbow" theme stable?
- The rest work completely fine (I also have the DE-Layout so I can't comment on the US/UK-Layout. Both don't work at all, the kayboard just goes black and I have to restart the program)
- Not sure what you mean by this, but everything seems normal
- Works beautifully

I did have some weird bug where the program would crash on startup every time. I re-extracted the program from the archive and it suddenly worked again.

Quote:
Originally Posted by begner View Post
Note: The scancodes will shown in the debug console activated with the checkmark.
Actually, it doesn't show the K95 specific keys when pressed.

Last edited by Powerpuncher; 01-22-2015 at 01:21 PM.


  #17  
Old 01-22-2015, 01:27 PM
begner begner is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 30
POST ID # = 755404
begner Reputation: 10
Default

There see two posibilities:
1st: the config.xml (saved on Exit) was corrupt
2nd: this was the bug i'll try to fix since two weeks. But this bug only happens outside the debugger... So its hard to catch... Sometimes the app crashes at startup... Simply restart it. It can happen multiple times...


  #18  
Old 01-22-2015, 01:28 PM
begner begner is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 30
POST ID # = 755405
begner Reputation: 10
Default

Did You get scancodes from the g-keys?


  #19  
Old 01-22-2015, 01:41 PM
Powerpuncher's Avatar
Powerpuncher Powerpuncher is offline
Power to the Punch
Powerpuncher's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 162
POST ID # = 755411
Powerpuncher Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by begner View Post
Did You get scancodes from the g-keys?
I only got codes from the "K70-Keys"


  #20  
Old 01-22-2015, 02:11 PM
begner begner is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 30
POST ID # = 755413
begner Reputation: 10
Default

Grr... So the Special keys see not sending any Codes... Bummer... So i need to get to a lower Level to catch them...


  #21  
Old 01-24-2015, 05:32 PM
zombmaster zombmaster is offline
Registered User
zombmaster's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 47
POST ID # = 755862
zombmaster Reputation: 12
Default

does this have same problem as cue with steam?
nvm does not work anyway

Last edited by zombmaster; 01-24-2015 at 05:38 PM.


  #22  
Old 01-25-2015, 07:25 AM
begner begner is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 30
POST ID # = 755972
begner Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zombmaster View Post
does this have same problem as cue with steam?
nvm does not work anyway
why should there be a problem with steam?

Quote:
nvm does not work anyway
too much details - i'll try to fix that :D


  #23  
Old 01-25-2015, 11:42 AM
Jayovision Jayovision is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 3
POST ID # = 755999
Jayovision Reputation: 10
Happy nice

looks like it has potential


  #24  
Old 01-25-2015, 06:30 PM
zombmaster zombmaster is offline
Registered User
zombmaster's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 47
POST ID # = 756055
zombmaster Reputation: 12
Default

Quote:
Originally Posted by begner View Post
why should there be a problem with steam?


too much details - i'll try to fix that :D
steam freezes lighting with cue, it is well known problem...
but i cannot use this it crashes when i click on theme. heres the log if that helps
Attached Files
File Type: txt log.txt (32.6 KB, 116 views)


  #25  
Old 01-26-2015, 10:40 AM
begner begner is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 30
POST ID # = 756171
begner Reputation: 10
Default

I noticed that you are using experimental us Layout... Did you edit the file?

Please Note: no One has created a us Layout and prooved that...


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.