The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2006, 10:58 AM
rick9004 rick9004 is offline
Registered User
rick9004's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
POST ID # = 275009
rick9004 Reputation: 10
Default My Intel BOXD975XBX2KR MB's Memory

I used the "find my memory" and it found only the value line memory. However when I look at the PDF spec sheet the board has listed more memory options. So.. Do these products fit my MB: TWIN2X2048-6400C4 and TWIN2X2048-6400C4D.

Thanks..
Reply With Quote


  #2  
Old 12-28-2006, 09:03 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 275121
RAM GUY Reputation: 10
Default

Yes as long as you will be using a 1066 FSB CPU!
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-01-2007, 01:32 PM
rick9004 rick9004 is offline
Registered User
rick9004's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
POST ID # = 275573
rick9004 Reputation: 10
Default Addln question

I'm planning on using a Intel Core 2 Duo E6700 2.67GHz CPU along with the TWIN2X2048-6400C4 Intel BOXD975XBX2KR Intel Socket 775 ATX Motherboard.

1. Will I need to change the setting to make this work

2. Since I'm new to building systems, and not going to over-clock if at all, am I over buying what I need.

THanks
Reply With Quote


  #4  
Old 01-02-2007, 01:44 AM
DerekT's Avatar
DerekT DerekT is offline
Registered User
DerekT's PC Specs
 
Join Date: Jul 2005
Location: White Rock, British Columbia
Posts: 10,168
POST ID # = 275669
DerekT Reputation: 10
Default

If you are not going to overclock, the 5400C4's would do you just fine. If you want to run the ram faster than the CPU (not overclocking) then the 6400C4's w ould do you just fine.
Reply With Quote


  #5  
Old 01-04-2007, 09:52 AM
pisles pisles is offline
Registered User
pisles's PC Specs
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
POST ID # = 276123
pisles Reputation: 10
Default

I am running the TWIN2X2048-6400C4's on the same board with the QX6700 without any problems. Using manual memory settings of (800MHz) 4-4-4-12 and 2.08 v. The default automatic memory setting also worked fine.
Reply With Quote


  #6  
Old 01-20-2007, 01:23 PM
timchaos timchaos is offline
Registered User
timchaos's PC Specs
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 20
POST ID # = 279085
timchaos Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by pisles View Post
I am running the TWIN2X2048-6400C4's on the same board with the QX6700 without any problems. Using manual memory settings of (800MHz) 4-4-4-12 and 2.08 v. The default automatic memory setting also worked fine.
How is your system running? I have a QX6700 on order and I'm looking into the same motherboard/memory combo you have.

I'm mostly interested in stability, but I may look into moderate overclocking in the future. I'm having a hard time sorting through all the memory options Corsair offers and choosing the right ones. The price is right on the 6400C4 but I don't know if another option would be significantly better and/or less expensive for this processor. Any input would be great, thanks!
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.