The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2019, 09:23 PM
DrBunns DrBunns is offline
Registered User
DrBunns's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 3
POST ID # = 1024903
DrBunns Reputation: 10
Default Questions about icue and the 115i RGB Pro cooler

Hello,

I am having issues cooling my chip with the 115i rgb pro liquid cooler. I have a 9900ks. My chip skyrockets to 80C and creeps to 100c. The fans dont speed up when the chip heats up. I have played with the icue software and i can max the fans out but there does not seem to be a function to slowly speed the pump/fans due to cpu temp. Does anyone have any advice? Anything is appreciated. Thanks!
Reply With Quote


  #2  
Old 11-22-2019, 10:52 PM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 10,132
POST ID # = 1024912
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

You need to take a look at your voltage and power settings. If you have the pump on "Quiet mode" at 1100 RPM, get off that. You can't use that for stress testing without a substantial penalty. Aside from that, look at the thread below. The cooler does not react to CPU temperature because that is not how any cooling system works.

https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=191728
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.