The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2018, 03:37 PM
Kopid Kopid is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
POST ID # = 963214
Kopid Reputation: 10
Default LED Strip issue, static green, not all LED’s functioning...HELP!

Hello everyone!

Decided to make an account and ask for help as I haven’t found anyone with the issue I am currently facing..

I have four LL120 fans all working perfectly fine which are plugged into the fan controller which I got with the triple pack. The issue I am having is that with the seperate light extension I purchased, I cannot for the life of me get them to light up. Two of my strips aren’t displaying anything, whereas the other two are only displaying green colouring on one/two of the LED’s..

I am also able to change the colour of the fans in Corsair Link.

Is this a fault, or is there a fix for this? I purchased these lights from amazon and they haven’t been used before as far as I am aware..

Below are some images of my cable set-up.. (excuse the mess I have ripped everything apart to try and fix this issue..)

https://imgur.com/a/cMAfUI3

I would apprecite all suggestions to what I can do to possibly fix this..

Thanks in advance!
Reply With Quote


  #2  
Old 07-12-2018, 03:47 PM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,071
POST ID # = 963215
Zotty Reputation: 52
Default

Hi Buddy.

Looks like dodgy strip.. have you tried them in a different order?. it only takes one bad strip at beginning of the daisy chain to cause the others to fail to work....
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.