The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2019, 06:37 PM
ButteredToast ButteredToast is offline
Registered User
ButteredToast's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
POST ID # = 1017183
ButteredToast Reputation: 10
Default USB Disconnect Sound

I'm not sure if my issue is the same as https://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=189344, I have a Commander Pro and Lighting Pro installed and for the last few days the USB Disconnect/Connect sound goes off repeatedly and the fans momentarally power down and the lighting resets to default. any suggestions as its driving me mad. nothing else on the system "Seems" to be affected, and i cant pinpoint anything im/the pc is doing to cause the issue.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-11-2019, 01:27 PM
ShadyPyro ShadyPyro is offline
Registered User
ShadyPyro's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 10
POST ID # = 1017799
ShadyPyro Reputation: 10
Default

Seems to be the same issue. Is it happening on the main board in your specs list or new PC?
Reply With Quote


  #3  
Old 09-19-2019, 09:05 PM
Mozambiquehere Mozambiquehere is offline
Registered User
Mozambiquehere's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 19
POST ID # = 1018774
Mozambiquehere Reputation: 10
Default

I am thinking this is happening to me too! I have yet to pin point what the disconect sound is from. It does it randomly and only after the PC has been on for a while.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-21-2019, 10:48 AM
ButteredToast ButteredToast is offline
Registered User
ButteredToast's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
POST ID # = 1018908
ButteredToast Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by ShadyPyro View Post
Seems to be the same issue. Is it happening on the main board in your specs list or new PC?

Its the board listed, i have a corsair water cooler for my cpu so its got me a tad worried if its all a sign of something dying.
Reply With Quote


  #5  
Old 09-21-2019, 11:58 AM
Vegan Vegan is offline
Hardcore Games
Vegan's PC Specs
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 220
POST ID # = 1018911
Vegan Reputation: 10
Default

it could be anywhere, so try the device manager which may shed some light on the problem
__________________

Cooler Master HAF932 chassis with the Corsair HX1000i PSU

Hardcore Games - Legendary of the Only Way to Play

I have been a vegan since 1969. I have experienced more prejudice than anyone could possibly ever imagine.
Reply With Quote


  #6  
Old 09-23-2019, 02:42 PM
ButteredToast ButteredToast is offline
Registered User
ButteredToast's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
POST ID # = 1019062
ButteredToast Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Vegan View Post
it could be anywhere, so try the device manager which may shed some light on the problem
Any idea what the process for the Commander Pro / Lighting Pro would come under? Device manager is definately updating when the "Blip" happens but i cant spot what if anything is changing. Also is there a "Log" of what is changing i can view?
Reply With Quote


  #7  
Old 09-23-2019, 03:21 PM
ShadyPyro ShadyPyro is offline
Registered User
ShadyPyro's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 10
POST ID # = 1019067
ShadyPyro Reputation: 10
Default

I used event ghost to target the disconnect. Look for vid_1b1c pid_0c10.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.