The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2019, 03:45 PM
Galena Galena is offline
Registered User
Galena's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 11
POST ID # = 1024748
Galena Reputation: 10
Default Corsair VOID PRO suddenly stopped working.

Basically what the title is. I didn't touch it or anything. All of a sudden it just stopped working. I tried un-plugging and plugging it back in, I tried plugging it into a different USB port, nothing happened. I've seen others with this problem and they got it fixed but they are using the wireless version, I am using the wired version. Help would be greatly appreciated, thanks in advance!
Reply With Quote


  #2  
Old 11-21-2019, 11:34 PM
Madwack Madwack is offline
Registered User
Madwack's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
POST ID # = 1024794
Madwack Reputation: 10
Default

I am having the same problem.

Go to devices manager and remove the driver then scan for new devices or unplug and plug it back in.

It never used to do this till recently.....corsair should leave a location where one can download older versions.

Other then that only thing that has changed on my system is a new 1660 GTX

This was happening before I did a clean install of win7

Halp!!

I have been using 3.22.74 but I am going to go back to 3.21.88 and see if it stops - ok that didn't seem to help.

K70 RGB MK2 - M65 RGB ELITE - VOID PRO USB

The sound works fine in my speakers and then stops when i switch to myy headset.....watching a YouTube video at the time and the video just stops..but it does work for a period of time......couple hours..

So I have realtek sound driver and a NVIDIA sound driver installed with the video card, I have uninstalled this driver.

UPDATE: Since removing the Nvidia driver - No problems......if it changes I will update my post again.

I have booought a K70 is to sensittive and my llleft mouse button is hardd to push.....allll are less then 6 months old..( didnt correct myy spellling to showww)

Headphones seem ok for now, just this driver issue..very frustrated.......right now I wouldd not recommend any product from corsair.

Chattering Fix software has made my keyboard good - https://www.softpedia.com/get/System...ring-Fix.shtml

Last edited by Madwack; 11-22-2019 at 03:18 PM.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-02-2019, 08:20 PM
thebrayan006 thebrayan006 is offline
Registered User
thebrayan006's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026046
thebrayan006 Reputation: 10
Default

Me pasa lo mismo uso los void pro inalambricos me llegaron hoy mismo y lo conecte y al principio funcionaron pero desde que descargue la aplicacion que me mando a actualizar... se me fue el audio de todo y no he podido corregir eso e desintalado iCue varias veces e igual con los auriculares y nada de nada... x favor ayuda
Reply With Quote


  #4  
Old 12-02-2019, 08:25 PM
thebrayan006 thebrayan006 is offline
Registered User
thebrayan006's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026049
thebrayan006 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Galena View Post
Basically what the title is. I didn't touch it or anything. All of a sudden it just stopped working. I tried un-plugging and plugging it back in, I tried plugging it into a different USB port, nothing happened. I've seen others with this problem and they got it fixed but they are using the wireless version, I am using the wired version. Help would be greatly appreciated, thanks in advance!
me pasa lo mismo me dejaron de funcionar de repente, lo compre hoy justamente y esto paso cuando instale iCue y actualize... ayudaaa porfavor
Reply With Quote


  #5  
Old 12-27-2019, 01:31 PM
Saimon33 Saimon33 is offline
Registered User
Saimon33's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 2
POST ID # = 1028818
Saimon33 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Galena View Post
Basically what the title is. I didn't touch it or anything. All of a sudden it just stopped working. I tried un-plugging and plugging it back in, I tried plugging it into a different USB port, nothing happened. I've seen others with this problem and they got it fixed but they are using the wireless version, I am using the wired version. Help would be greatly appreciated, thanks in advance!



I have the same problem. I even purchased a card with usb ports. I reinstalled everything, it worked until i rebooted... Then dead again.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.