The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2009, 06:36 AM
liquidfusionv liquidfusionv is offline
Registered User
liquidfusionv's PC Specs
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
POST ID # = 432249
liquidfusionv Reputation: 10
Default 2 dead X32 SSD's

Christmas is looming and both my SSD's have died!! I've raised an RMA with Corsair and understand it takes up to 24 hours for a response. How long does it usually take for the whole RMA process?
I know this is the Christmas period and things will be even slower, but would like an idea.

Both SSD's are recognised in any systems which I connect them to. I have tried my shuttle SX58H7 and Asus P6T Deluxe V2 but they are not even recognised in bios. Any ideas??
Reply With Quote


  #2  
Old 12-23-2009, 01:14 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 432293
RAM GUY Reputation: 10
Default

Quote:
Both SSD's are recognised in any systems which I connect them to. I have tried my shuttle SX58H7 and Asus P6T Deluxe V2 but they are not even recognised in bios. Any ideas??
I am sorry but this is not very clear, are they detected in any system or just one system does not detect the drives?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-23-2009, 07:12 PM
liquidfusionv liquidfusionv is offline
Registered User
liquidfusionv's PC Specs
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
POST ID # = 432368
liquidfusionv Reputation: 10
Default

Hi, they are not detected in any systems, they are completely dead. I have requested an RMA from scan.co.uk so I will be dealing with them. Thanks
Reply With Quote


  #4  
Old 12-23-2009, 07:15 PM
liquidfusionv liquidfusionv is offline
Registered User
liquidfusionv's PC Specs
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
POST ID # = 432369
liquidfusionv Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
I am sorry but this is not very clear, are they detected in any system or just one system does not detect the drives?
sorry that was a BAD typo, it should of said '''not recognised''
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.