The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2018, 02:59 PM
chipdawkin chipdawkin is offline
Registered User
chipdawkin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 4
POST ID # = 949430
chipdawkin Reputation: 10
Default PTT stops working randomly while using CUE?

So I've got all corsair products for keyboard, mouse and headset. (K95 plat, glaive, void pro). Loving them to bits. Had them since January. CUE has been effortless and amazing. Until these past couple weeks. For some reason, Push To Talk will stop working in the middle of games. I'm using Mouse Button 4 on the Glaive. I continuously have to close CUE in order to get ptt to work again. I don't have to rebind anything, it just works once it's closed. Now I want to use CUE cos the stock RGB settings on my keyboard is a spiraling disco party, and I'd prefer to not have that. It's just getting really annoying to close cue and reopen ever 15 minutes.

Does anyone know what's going on? or any fixes?

*Edit* yes CUE is up to date, and yes i have reinstalled
Reply With Quote


  #2  
Old 04-09-2018, 06:44 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 285
POST ID # = 949463
xMacias Reputation: 20
Default

It may be up to date, but which version is it? If you're running 2.24 still, I would recommend switching to an earlier version or to iCUE, essentially 3.1.xx
Reply With Quote


  #3  
Old 04-09-2018, 07:42 PM
chipdawkin chipdawkin is offline
Registered User
chipdawkin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 4
POST ID # = 949475
chipdawkin Reputation: 10
Default

i'm on 2.24.35. i will look into ICUE. seen some posts about it but I know nothing about it.
Reply With Quote


  #4  
Old 04-10-2018, 12:44 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 285
POST ID # = 949557
xMacias Reputation: 20
Default

There's a bug with 2.24.35 that is causing your issue, so going to a different version will fix it
Reply With Quote


  #5  
Old 04-11-2018, 08:43 AM
chipdawkin chipdawkin is offline
Registered User
chipdawkin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 4
POST ID # = 949679
chipdawkin Reputation: 10
Default

i ended up downloading iCUE and been using it for the past 2 days. Completely resolved my issues. thank you!
Reply With Quote


Reply

Tags
cue, glaive rgb, k95, push to talk, troubleshoot

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.