The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2013, 07:17 PM
5200x 5200x is offline
Registered User
5200x's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 15
POST ID # = 673133
5200x Reputation: 10
Default 128 Neutron SSD not showing in my Laptop

128 Neutron SSD not showing in my Laptop

I just received this as a replacement for an older Corsair Performance 3 128 that Died a month ago but never tested it in my laptop just my main computer.

But now I want to put it in my Laptop but it will not show up?

It works in my main comp fine but doesn't show in my Laptop Bios or Parted magic

I have another SSD I have been using in the Laptop and it works fine.

What is going on???

Last edited by 5200x; 09-05-2013 at 08:46 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-05-2013, 07:40 PM
5200x 5200x is offline
Registered User
5200x's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 15
POST ID # = 673137
5200x Reputation: 10
Default

Just updated my BIOS still not showing the Neutron SSD in the BIOS????

Its a Toshiba do they have problems with the weird controller in the Neutron??
Reply With Quote


  #3  
Old 09-05-2013, 08:11 PM
5200x 5200x is offline
Registered User
5200x's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 15
POST ID # = 673146
5200x Reputation: 10
Default

Found the problem

The drive did seem to plug in a little too easy so I got out my flashlight and checked how it was plugging into the Laptop.

It turns out the Neutron was sliding under the SATA and power ports and not plugging in.

It seams the Neutron drive is a bit slimmer than my other SSD drives so it was sliding under the ports.

How weird is that
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.