The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-19-2019, 11:08 PM
war1122 war1122 is offline
Registered User
war1122's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
POST ID # = 994943
war1122 Reputation: 10
Important H100i Platinum No LED on cpu block, and numerous (possibly unrelated) crashes.

So this past weekend I bought a H100i Platinum, and lo and behold, once i install it, the cpu block lights appear to be dead. At a loss of what i should be doing. They don't even light up the default Rainbow color as most corsair products do. Theres also a separate issue, every time i launch rust or play certain games, I get blue screens, such as;
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Memory management
and
KERNEL_SECURITY_CHECK_ERROR
If it matters, I also bought some new Vengeance PRO RGB ddr4.
Unsure if the two are related or... yeah. I'm at a loss, and customer support did not respond to my troubleshooting of the h100i yet, and i have yet to bring up my ram.

Not sure if I'd need to RMA any of this, but if you have any ideas of what i should do or swap out. Let me know.

ASUS strix b250h
gtx 1080
Core i5 7500
40 gb ddr4
Thermaltake 500w
Reply With Quote


 

Tags
h100i, vengeance

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.