The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  French Language Support > Refroidissement (Cooling)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2019, 04:08 AM
Anthony565 Anthony565 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1013436
Anthony565 Reputation: 10
Default Corsair H115 i Rgb problème RGB

Bonjour!!!!
Petit souci avec mon corsair h115 tout est bien branché tout fonctionne a merveille si ce n'est la pompe... les led rgb ne s'allume pas , aucun soucis avec les ventilateurs mais pas la pompe. Une idée???
Merci
Reply With Quote
  #2  
Old 08-02-2019, 09:44 AM
Corsair Brice's Avatar
Corsair Brice Corsair Brice is offline
Corsair Employee
 
Join Date: May 2018
Posts: 910
POST ID # = 1013465
Corsair Brice Reputation: 10
Default

Bonjour,

L'alimentation de votre H115i est elle bien à partir d'une prise SATA native ?

Avez vous bien activé une couche lumineuse à votre pompe depuis iCUE ?


Cordialement,
Brice | Corsair France
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2019, 06:13 PM
Anthony565 Anthony565 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1013536
Anthony565 Reputation: 10
Default

Problème résolu le câble data était à moitié débranché sûrement quand j'ai voulu ranger les câbles
Merci bien
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.