The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2018, 11:38 AM
Antab Antab is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
POST ID # = 978647
Antab Reputation: 10
Default iCue software won’t register mouse clicks?

Hello everyone!

I just have a quick question. I have a K70 RGB MK.2 SE Mechanical Gaming Keyboard and a SCIMITAR PRO attached to the iCUE software. In the MMO I play, I like to use the software to make macros. However, when I am recording the macros for my keyboard, it won’t register the mouse clicks. My husband has a Sabre optical with a K95 keyboard. When he makes macros, it actually puts in the mouse clicks. When I look at our iCUEs side by side, he has an extra option that allows him to record mouse clicks while I just have Delays and Keyboard events options.

Would this be because my husband has the K95? Is the K70 just not meant to be able to make that complex of a macro?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2018, 01:24 AM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 913
POST ID # = 978736
hastegag Reputation: 20
Default

Pro means it has memory, you are probably in a hardware profile. Do you see an SD card at the top left? If so, please select a software profile, I think by creating a new profile at the top left and you should see the ability to add more events
Reply With Quote
  #3  
Old 11-05-2018, 10:48 AM
Antab Antab is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
POST ID # = 979056
Antab Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by hastegag View Post
Pro means it has memory, you are probably in a hardware profile. Do you see an SD card at the top left? If so, please select a software profile, I think by creating a new profile at the top left and you should see the ability to add more events
Thank you so much! I made a new profile in iCue and it actually gave me the option to add more events like mouse clicks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.